Bokrecension: Fuckboy: Praktisk handbok i konsten att dejta av Cecilia Salamon

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Titel: Fuckboy: Praktisk handbok i konsten att dejta
Författare: Cecilia Salamon
Förlag: Bookmark Förlag
ISBN: 978-91-8854-581-7
SprÄk: Svenska
Antal sidor: 181

Handling

Fuckboy: Praktisk handbok i konsten att dejta Àr relationsexperten Cecilia Salamons uppgörelse med destruktiva dejtingmönster, fuckboys (du kommer snart att veta allt du behöver om den) och seglivade myter om kÀrlek. Med personliga och professionella tips boostar Sveriges egen Carrie Bradshaw bÄde dem som drömmer om en relation och dem som bara dejtar för skojs skull. 

Tillsammans med trÀffsÀkra illustrationer av Louise Winblad, utlovas underhÄllande igenkÀnningslÀsning och nakna sanningar.

Kommentarer

Jag fick förfrĂ„gan frĂ„n förlaget om jag ville lĂ€sa denna, min spontana reaktion var att jag var tveksam. Är detta en sjĂ€lvhjĂ€lpsbok, för det Ă€r inga böcker för mig. Och sĂ„ tĂ€nkte jag trots jag Ă€r singel sĂ„ behöver jag vĂ€l ingen hjĂ€lp. Men den lĂ€t Ă€ndĂ„ vĂ€ldigt rolig och underhĂ„llande sĂ„ jag tackade jag. Jag Ă€r glad att jag tackade jag för den satte ett leende pĂ„ mina lĂ€ppar under tiden jag lĂ€ste den.

Boken Àr verkligen inte skriven som en sjÀlvhjÀlpsbok tack och lov utan med vÀldigt mycket humor och vÀrme, det Àr det jag gillar bÀst.

Det kÀnns som att författaren Àr min vÀn som peppar mig och hejar pÄ mig. Boken Àr underhÄllande skriven och Cecilia bjuder vÀldigt mycket pÄ sig sjÀlv. Hon delar med sig av sitt eget dejtande, lyckade och misslyckande relationer och dejter. Ibland upplever jag den lite för pladdrig men det Àr egentligen inget som stör.

Cecilia Àr nog precis som jag född pÄ 80-talet, sÄ igenkÀnningsfaktorn Àr stor. Det jag mest gillar med boken Àr att Cecilia börjar med att sÀga att det Àr helt okej att vara singel, om man trivs med det, för det Àr precis sÄ för mig. Jag trivs med att vara singel men Àr inte den som stÀnger dörren ÀndÄ.

Louise Winblad har illustrerat boken och jag gillar verkligen hennes illustrationer vÀldigt mycket, de tillför verkligen boken det lilla extra och kompletterar texten.

InlÀgg senast uppdaterat: 28 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇