Om 1MiljonBoktips.se

1MiljonBoktips.se är en webbplats menad att hjälpa dig hitta nya böcker att läsa. Sajten grundades år 2020.

Arbetet med läsfrämjande är inte bara en viktig utvecklingsfråga för folkbiblioteken, men även för oss på 1MiljonBoktips.se.

Vårt mål är att försöka få så många människor som annars inte läser att börja läsa genom att nyttja oss av kreativa marknadsföringsmetoder.

Strategin är egentligen simpel — och det är att publicera fler boktips än någon annan i Sverige.

Detta med fokus på kvalité förstås, även fast vi ska göra vårt yttersta att skriva så många kvalitativa och uttänkta bokrecensioner och boktips som möjligt.

Det hade varit kul att se vad som hade hänt med webben ifall vi verkligen tog oss tiden att skapa Sveriges största webbplats om böcker. Vi hoppas webbplatsen är till stor hjälp och att du hittar något nytt, kul att läsa!

Grundaren av webbplatsen

Hallå där! 👋

På den här webbplatsen är syftet att hjälpa dig som konsument hitta nästa bästa bok i din samling. Jag har listat mängder av olika böcker genom åren och har inte planerat på att sluta någon gång snart.

Jag driver ett antal andra webbplatser, bland annat en tjänst för dig som behöver installera laddbox i Göteborg och dig som behöver installera laddbox i Stockholm.

Om vår bokblogg

Utöver att vara en webbplats som listar de bästa böckerna i varje kategori har jag bestämt mig för att 1MiljonBoktips.se även skall bedriva en blogg — en bokblogg närmare bestämt. Målet är att den ska bli Sveriges största bokblogg med tiden förstås.

Jag hoppas på att kunna publicera i varje fall 100 unika bokrecensioner det kommande året om alla möjliga typer av böcker — utöver alla fantastiska boktips jag publicerar på webbplatsen i övrigt.

Vi får se om jag lyckas uppnå mitt mål. Jag hoppas du önskar mig stort lycka till!

Vill du se mig recensera en viss bok eller publicera nya boktips?

Ta dig gärna tiden att kontakta mig om så är fallet. Det gör du enklast här borta.

Jag älskar att stifta nya bekantskaper och har ingenting emot att få några mail i veckan med nya förslag på hur jag både kan förbättra sajten eller vilken typ av innehåll jag bör publicera framöver.

Vill du gästblogga på 1MiljonBoktips.se?

Är du sugen på att skriva för en av Sveriges största bokbloggar, kanske till och med mot ersättning?

Jag är öppen för samarbeten med gästbloggare för att vara brutalt ärlig, men då gäller det att man bedriver en ytterst kvalitativ webbplats och är redo att publicera Sveriges bästa innehåll — inte bara något slentrianmässigt för utlänkens skull.

Om du är intresserad av att publicera ett gästinlägg på 1MiljonBoktips.se är det viktigt att du är redo att skriva en artikel på i alla fall minst 2000 ord.

Då vi har oerhört många besökare både till webbplatsen i allmänhet men även vår bokblogg i synnerhet finns det många nya potentiella kunder och/eller besökare att ta del av förutsatt att vi kan komma överens om ett samarbete som passar båda parterna bra.

Tveka inte på att kontakta mig ifall du har några tankar i allmänhet eller tankar kring att eventuellt publicera ett gästinlägg i synnerhet.

Inlägg senast uppdaterat: 30 januari, 2023

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇