Om 1MiljonBoktips.se

Beräknad lästid: 4 minuter ⏳

1MiljonBoktips.se är en webbplats menad att hjälpa dig hitta nya böcker att läsa. Sajten grundades år 2020.

Arbetet med läsfrämjande är inte bara en viktig utvecklingsfråga för folkbiblioteken, men även för oss på 1MiljonBoktips.se.

Vårt mål är att försöka få så många människor som annars inte läser att börja läsa genom att nyttja oss av kreativa marknadsföringsmetoder.

Strategin är egentligen simpel — och det är att publicera fler boktips än någon annan i Sverige.

Detta med fokus på kvalité förstås, även fast vi ska göra vårt yttersta att skriva så många kvalitativa och uttänkta bokrecensioner och boktips som möjligt.

Det hade varit kul att se vad som hade hänt med webben ifall vi verkligen tog oss tiden att skapa Sveriges största webbplats om böcker. Vi hoppas webbplatsen är till stor hjälp och att du hittar något nytt, kul att läsa!

Grundaren av webbplatsen

Hallå där! 👋

Välkommen till min sajt! Jag försöker läsa ut i varje fall en bok i veckan och få mina olika webbplatser likt Tak365.se (en tjänst för att hitta takläggare i din stad) att växa.

Elektriker365.se är en ny tjänst jag byggt där jag kopplar ihop privatpersoner med elektriker i sin stad. Det behövs auktoriserade elektriker för att utföra elinstallationer och på Elektriker365.se får du kontakt med dessa omgående.

Skapar lite roliga projekt som 1MillionGiftIdeas.com ibland.

På den här webbplatsen är syftet att hjälpa dig som konsument hitta nästa bästa bok i din samling. Jag har listat mängder av olika böcker genom åren och har inte planerat på att sluta någon gång snart.

Om vår bokblogg

Utöver att vara en webbplats som listar de bästa böckerna i varje kategori har jag bestämt mig för att 1MiljonBoktips.se även skall bedriva en blogg — en bokblogg närmare bestämt. Målet är att den ska bli Sveriges största bokblogg med tiden förstås.

Jag hoppas på att kunna publicera i varje fall 100 unika bokrecensioner det kommande året om alla möjliga typer av böcker — utöver alla fantastiska boktips jag publicerar på webbplatsen i övrigt.

Vi får se om jag lyckas uppnå mitt mål. Jag hoppas du önskar mig stort lycka till!

Vill du se mig recensera en viss bok eller publicera nya boktips?

Ta dig gärna tiden att kontakta mig om så är fallet. Det gör du enklast här borta.

Jag älskar att stifta nya bekantskaper och har ingenting emot att få några mail i veckan med nya förslag på hur jag både kan förbättra sajten eller vilken typ av innehåll jag bör publicera framöver.

Vill du gästblogga på 1MiljonBoktips.se?

Är du sugen på att skriva för en av Sveriges största bokbloggar, kanske till och med mot ersättning?

Jag är öppen för samarbeten med gästbloggare för att vara brutalt ärlig, men då gäller det att man bedriver en ytterst kvalitativ webbplats och är redo att publicera Sveriges bästa innehåll — inte bara något slentrianmässigt för utlänkens skull.

Om du är intresserad av att publicera ett gästinlägg på 1MiljonBoktips.se är det viktigt att du är redo att skriva en artikel på i alla fall minst 2000 ord.

Då vi har oerhört många besökare både till webbplatsen i allmänhet men även vår bokblogg i synnerhet finns det många nya potentiella kunder och/eller besökare att ta del av förutsatt att vi kan komma överens om ett samarbete som passar båda parterna bra.

Tveka inte på att kontakta mig ifall du har några tankar i allmänhet eller tankar kring att eventuellt publicera ett gästinlägg i synnerhet.

Inlägg senast uppdaterat: 10 juni, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips
Senaste inläggen av Team 1MiljonBoktips (se alla)

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇