Om 1MiljonBoktips.se

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

1MiljonBoktips.se Àr en webbplats menad att hjÀlpa dig hitta nya böcker att lÀsa. Sajten grundades Är 2020.

Arbetet med lÀsfrÀmjande Àr inte bara en viktig utvecklingsfrÄga för folkbiblioteken, men Àven för oss pÄ 1MiljonBoktips.se.

VÄrt mÄl Àr att försöka fÄ sÄ mÄnga mÀnniskor som annars inte lÀser att börja lÀsa genom att nyttja oss av kreativa marknadsföringsmetoder.

Strategin Ă€r egentligen simpel — och det Ă€r att publicera fler boktips Ă€n nĂ„gon annan i Sverige.

Detta med fokus pÄ kvalité förstÄs, Àven fast vi ska göra vÄrt yttersta att skriva sÄ mÄnga kvalitativa och uttÀnkta bokrecensioner och boktips som möjligt.

Det hade varit kul att se vad som hade hÀnt med webben ifall vi verkligen tog oss tiden att skapa Sveriges största webbplats om böcker. Vi hoppas webbplatsen Àr till stor hjÀlp och att du hittar nÄgot nytt, kul att lÀsa!

Grundaren av webbplatsen

HallĂ„ dĂ€r! 👋

VÀlkommen till min sajt! Jag försöker lÀsa ut i varje fall en bok i veckan och fÄ mina olika webbplatser likt Tak365.se (en tjÀnst för att hitta taklÀggare i din stad) att vÀxa.

Elektriker365.se Àr en ny tjÀnst jag byggt dÀr jag kopplar ihop privatpersoner med elektriker i sin stad. Det behövs auktoriserade elektriker för att utföra elinstallationer och pÄ Elektriker365.se fÄr du kontakt med dessa omgÄende. PÄ 08laddbox.se hjÀlper vi mÀnniskor med att installera easee laddbox i Stockholm. PÄ Laddbox031.se hjÀlper vi mÀnniskor med att installera easee laddbox i Göteborg.

Skapar lite roliga projekt som 1MillionGiftIdeas.com ibland.

PÄ den hÀr webbplatsen Àr syftet att hjÀlpa dig som konsument hitta nÀsta bÀsta bok i din samling. Jag har listat mÀngder av olika böcker genom Ären och har inte planerat pÄ att sluta nÄgon gÄng snart.

Om vÄr bokblogg

Utöver att vara en webbplats som listar de bĂ€sta böckerna i varje kategori har jag bestĂ€mt mig för att 1MiljonBoktips.se Ă€ven skall bedriva en blogg — en bokblogg nĂ€rmare bestĂ€mt. MĂ„let Ă€r att den ska bli Sveriges största bokblogg med tiden förstĂ„s.

Jag hoppas pĂ„ att kunna publicera i varje fall 100 unika bokrecensioner det kommande Ă„ret om alla möjliga typer av böcker — utöver alla fantastiska boktips jag publicerar pĂ„ webbplatsen i övrigt.

Vi fÄr se om jag lyckas uppnÄ mitt mÄl. Jag hoppas du önskar mig stort lycka till!

Vill du se mig recensera en viss bok eller publicera nya boktips?

Ta dig gÀrna tiden att kontakta mig om sÄ Àr fallet. Det gör du enklast hÀr borta.

Jag Àlskar att stifta nya bekantskaper och har ingenting emot att fÄ nÄgra mail i veckan med nya förslag pÄ hur jag bÄde kan förbÀttra sajten eller vilken typ av innehÄll jag bör publicera framöver.

Vill du gÀstblogga pÄ 1MiljonBoktips.se?

Är du sugen pĂ„ att skriva för en av Sveriges största bokbloggar, kanske till och med mot ersĂ€ttning?

Jag Ă€r öppen för samarbeten med gĂ€stbloggare för att vara brutalt Ă€rlig, men dĂ„ gĂ€ller det att man bedriver en ytterst kvalitativ webbplats och Ă€r redo att publicera Sveriges bĂ€sta innehĂ„ll — inte bara nĂ„got slentrianmĂ€ssigt för utlĂ€nkens skull.

Om du Àr intresserad av att publicera ett gÀstinlÀgg pÄ 1MiljonBoktips.se Àr det viktigt att du Àr redo att skriva en artikel pÄ i alla fall minst 2000 ord.

DÄ vi har oerhört mÄnga besökare bÄde till webbplatsen i allmÀnhet men Àven vÄr bokblogg i synnerhet finns det mÄnga nya potentiella kunder och/eller besökare att ta del av förutsatt att vi kan komma överens om ett samarbete som passar bÄda parterna bra.

Tveka inte pÄ att kontakta mig ifall du har nÄgra tankar i allmÀnhet eller tankar kring att eventuellt publicera ett gÀstinlÀgg i synnerhet.

InlÀgg senast uppdaterat: 27 juni, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi Ă€r, som namnet pĂ„ sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har dĂ€rför valt att starta den hĂ€r sajten i syfte att publicera vĂ„ra alldeles egna boktips i hopp om att det hjĂ€lper mĂ€nniskor dĂ€r ute att finna en ny bok att blĂ€ddra i eller en ny ljudbok att lyssna pĂ„ 🎧

Just nu kan du lyssna pĂ„ ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjĂ€nsten Nextory, nĂ„got vi Ă€r vĂ€ldigt mĂ„na att tipsa om dĂ„ vi tycker det Ă€r en helt fantastisk deal. Se Ă€ven till att se vĂ„r stora jĂ€mförelse av de olika ljudbokstjĂ€nsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips
Senaste inlÀggen av Team 1MiljonBoktips (se alla)

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇