Om 1MiljonBoktips.se

1MiljonBoktips.se Àr en webbplats menad att hjÀlpa dig hitta nya böcker att lÀsa. Sajten grundades Är 2020.

Arbetet med lÀsfrÀmjande Àr inte bara en viktig utvecklingsfrÄga för folkbiblioteken, men Àven för oss pÄ 1MiljonBoktips.se.

VÄrt mÄl Àr att försöka fÄ sÄ mÄnga mÀnniskor som annars inte lÀser att börja lÀsa genom att nyttja oss av kreativa marknadsföringsmetoder.

Strategin Ă€r egentligen simpel — och det Ă€r att publicera fler boktips Ă€n nĂ„gon annan i Sverige.

Detta med fokus pÄ kvalité förstÄs, Àven fast vi ska göra vÄrt yttersta att skriva sÄ mÄnga kvalitativa och uttÀnkta bokrecensioner och boktips som möjligt.

Det hade varit kul att se vad som hade hÀnt med webben ifall vi verkligen tog oss tiden att skapa Sveriges största webbplats om böcker. Vi hoppas webbplatsen Àr till stor hjÀlp och att du hittar nÄgot nytt, kul att lÀsa!

Grundaren av webbplatsen

HallĂ„ dĂ€r! 👋

PÄ den hÀr webbplatsen Àr syftet att hjÀlpa dig som konsument hitta nÀsta bÀsta bok i din samling. Jag har listat mÀngder av olika böcker genom Ären och har inte planerat pÄ att sluta nÄgon gÄng snart.

Jag driver ett antal andra webbplatser, bland annat en tjÀnst för dig som behöver installera laddbox i Göteborg och dig som behöver installera laddbox i Stockholm.

Om vÄr bokblogg

Utöver att vara en webbplats som listar de bĂ€sta böckerna i varje kategori har jag bestĂ€mt mig för att 1MiljonBoktips.se Ă€ven skall bedriva en blogg — en bokblogg nĂ€rmare bestĂ€mt. MĂ„let Ă€r att den ska bli Sveriges största bokblogg med tiden förstĂ„s.

Jag hoppas pĂ„ att kunna publicera i varje fall 100 unika bokrecensioner det kommande Ă„ret om alla möjliga typer av böcker — utöver alla fantastiska boktips jag publicerar pĂ„ webbplatsen i övrigt.

Vi fÄr se om jag lyckas uppnÄ mitt mÄl. Jag hoppas du önskar mig stort lycka till!

Vill du se mig recensera en viss bok eller publicera nya boktips?

Ta dig gÀrna tiden att kontakta mig om sÄ Àr fallet. Det gör du enklast hÀr borta.

Jag Àlskar att stifta nya bekantskaper och har ingenting emot att fÄ nÄgra mail i veckan med nya förslag pÄ hur jag bÄde kan förbÀttra sajten eller vilken typ av innehÄll jag bör publicera framöver.

Vill du gÀstblogga pÄ 1MiljonBoktips.se?

Är du sugen pĂ„ att skriva för en av Sveriges största bokbloggar, kanske till och med mot ersĂ€ttning?

Jag Ă€r öppen för samarbeten med gĂ€stbloggare för att vara brutalt Ă€rlig, men dĂ„ gĂ€ller det att man bedriver en ytterst kvalitativ webbplats och Ă€r redo att publicera Sveriges bĂ€sta innehĂ„ll — inte bara nĂ„got slentrianmĂ€ssigt för utlĂ€nkens skull.

Om du Àr intresserad av att publicera ett gÀstinlÀgg pÄ 1MiljonBoktips.se Àr det viktigt att du Àr redo att skriva en artikel pÄ i alla fall minst 2000 ord.

DÄ vi har oerhört mÄnga besökare bÄde till webbplatsen i allmÀnhet men Àven vÄr bokblogg i synnerhet finns det mÄnga nya potentiella kunder och/eller besökare att ta del av förutsatt att vi kan komma överens om ett samarbete som passar bÄda parterna bra.

Tveka inte pÄ att kontakta mig ifall du har nÄgra tankar i allmÀnhet eller tankar kring att eventuellt publicera ett gÀstinlÀgg i synnerhet.

InlÀgg senast uppdaterat: 30 januari, 2023

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇