Bästa boken om feng shui du inte läst

Beräknad lästid: 5 minuter ⏳

Feng Shui vecka för vecka

Feng Shui vecka för vecka är en positiv och inspirerande bok för alla som vill få in lite mer Feng Shui i sina liv.

Feng Shui-konsulten Susanne Nilsjö bjuder läsaren på 52 av sina bästa tips för att skapa ett harmoniskt och rikt liv. Ett steg i taget, vecka för vecka presenteras nya tips och praktiska Feng Shui-lösningar som rör de flesta områden i livet, alltifrån hur man med Feng Shuis hjälp kan dra till sig en partner till hur man kan få middagsgäster att känna sig mer bekväma och sociala.

Hon betonar vikten av att skynda långsamt med förändringar och att var sak har sin tid, därför är boken utformad så att den ska läsas långsamt och räcka i ett helt år, så att själen också hinner med.

Det här är en bok som lockar till leende och till förändring. Det är en utmärkt presentbok till någon du tycker om och bryr dig om. Varför inte börja med dig själv?

Feng Shui vecka för vecka är tillgänglig som e-bok.

Intresserad av att lära dig mer om feng shui?

Det här är den bästa boken om feng shui du aldrig tidigare läst! Vi lovar!


Feng shui: En liten guide

Vad är feng shui för något?

Filosofin för feng shui är en praxis i att arrangera bitarna i bostadsutrymmen för att skapa balans med den naturliga världen. Målet är att utnyttja energikrafter och skapa harmoni mellan en individ och dennes miljö.

När människor pratar feng shui och försöker se till att deras hem har rätt balans eller chi, vet vi verkligen vad det betyder? Feng shui är en gammal konst och vetenskap som utvecklades för över 3 000 år sedan i Kina. Den bokstavliga översättningen av “feng” betyder vind och “shui” betyder vatten.

I kinesisk kultur är både vind och vatten förknippade med god hälsa. Feng shui kom alltså att betyda lycka. Baserat på den taoistiska visionen och förståelsen av naturen, kallas idén att land är levande och fylld med energi för Chi.

Feng shui är i huvudsak interaktionen mellan människor och deras miljöer. Det gör att du kan påverka dessa interagerande energier för att uppnå specifika livsförbättringar. Detta inflytande uppnås genom att placera eller designa din omgivning i harmoni med principerna för naturligt energiflöde.

Feng shui avslöjar hur man balanserar energierna i ett givet utrymme för att säkerställa hälsa och lycka för dem som bor i det. Dessa lagar för rumslig ordning och orientering tas i beaktande när människor designar byggnader, placerar möbler och ägodelar och till och med kroppar. Det erbjuder ett unikt sätt att se på dessa element och ger balans, komfort och harmoni i din miljö.

Vad betyder feng shui?

De kinesiska orden “feng” och “shui” översätts till att betyda “vind” respektive “vatten.” Detta koncept härrörde från en gammal dikt som talar om att mänskligt liv är sammankopplat och flödar med miljön runt det.

I den asiatiska kulturen kallas denna filosofi för Tao, vilket översätts till att betyda “vägen.” Taoism är naturens väg och alla grundläggande principer för feng shui återspeglar naturen. Ta en titt på de väsentliga principerna för feng shui: den befallande position, bagua och de fem elementen.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇