2 böcker av Alexander Pärleros du måste läsa

1. Mitt framgångsår (2020)

”Mitt framgångsår” är en inspirerande metod- och anteckningsbok där framgångsexperten Alexander Warg-Pärleros ger dig ett specialdesignat 52-veckorsprogram med sina bästa tips och utmaningar som optimerar ditt välmående och dina resultat.

Du kan använda programmet för att få bättre hälsa, mer tid över eller stärka dina framsteg inom ett specifikt område.

Alexander presenterar varje vecka en ny utmaning som tar ditt liv till nästa nivå. Han ger även utrymme för dina egna reflektioner. Dessutom bjuder Alexander dig på ett antal superutmaningar!

”Mitt framgångsår” visar att små förändringar gör stor skillnad. Den ger dig en konkret handlingsplan för framgång och hjälper dig att ta makten över ditt eget liv.

2. Framgångsboken (2018)

Alexander Pärleros driver den populära Framgångspodden, där han intervjuar flera av Sveriges och världens mest framgångsrika personer.

I den här boken berättar han om sin resa mot ett framgångsrikt liv och delar med sig av sina bästa tips och verktyg: Hur kan vi använda visualisering som framgångsfaktor?

Se även  3 böcker av Paulo Coelho du måste läsa

Hur optimerar vi vår tid, sätter mål och förhandlar? Hur stärker vi vår självkänsla och hur kan vi hantera motgångar?

Många förknippar framgång med att tjäna mycket pengar och nå höga höjder i sin karriär, men att vara framgångsrik handlar minst lika mycket om att skapa sig ett liv där man ägnar sig åt sin passion och hela tiden vågar utmana sig själv.

Att vara framgångsrik är att vara orädd, att våga misslyckas och att lära sig av sina erfarenheter.


Alexander Pärleros är mer än en entreprenör men är också den populäraste podcastaren i Norden. Han är programledare för den populära podden Framgångspodden. Här publicerar han två avsnitt varje vecka genom att intervjua personer som nått framgång på olika sätt. Inom dessa samtal blandar han in tips och inspiration i varje podcast åt andra. Att undervisa andra och sig själv har alltid varit en drivkraft i hans liv.

Från att arbeta som barn till idag har Alexander bevisat sin förmåga i dagens värld av inflytande och affärsverksamhet. Han har arbetat som mediasäljare på SBS Radio. Alexander är också grundare av företaget Mobilio och var även med och grundade företaget Pensionera. På grund av sitt hårda arbete och passion blev han bronsmedaljör i IMMAF World Championships. Detta var en årlig MMA-turnering på amatörnivå.

Se även  5 bästa böckerna av Charles Dickens du måste läsa

Pärleros gick på IHM Business School där han studerade marknadsekonomi. Han tilldelades också utmärkelserna 2017 Super Talent Entrepreneur, 2018 Digital Influencer of the Year och 2018 Future Leader of the Year. Hans framgång har kommit från att ständigt utmana sig själv och utvecklas genom att se mot framtiden samtidigt som han får styrka från tidigare utmaningar. Alexander tänker alltid utanför boxen.

Alexander Pärleros drivs inte av pengar utan av sin vilja att göra världen till en bättre plats. Han tror att man kan inspirera människor att bli lite bättre, även om det innebär att misslyckas, så länge han gör bra saker. Det är också här hans podcast kommer in i bilden. Han vill inspirera andra att ta det steget och utveckla sina idéer.

Alexander är en ikon i Sverige som inte är rädd för att drömma stort. Han vägrar också att låta sin omgivning begränsa hur stora hans drömmar blir. Hans ödmjukhet inför sina framgångar har nått långt och kommer att fortsätta att föra honom framåt när han går på vägen i sitt yrkesliv. Som författare erbjuder hans bok Framgångsboken mer än bara en inblick i hans liv, utan tips och verktyg för att bli mer framgångsrik.

Se även  5 bästa böckerna av Åke Edwardson du måste läsa

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇