2 böcker om Håkan Hellström du aldrig läst

1. PS lycka till i kväll

När Håkan Hellström kom in på den svenska popscenen hade han ett nytt sätt att utrycka sig och låta på. Så här hade inte svensk pop riktigt låtit innan. Det var slarvigt, otajt och spontant. I ordets positiva bemärkelse med andra ord äkta. Texterna kunde en hel generation unga och wannabe unga känna igen sig i. Nu efter 10 år på toppen känns han mer angelägen än någonsin. I PS. Lycka till ikväll berättar Håkan om sin väg in i musiken. Boken innehåller även massor av aldrig tidigare visade bilder från på och bakom scenen, unika bilder från Håkans barndom och bilder som fansen tagit. Kommenterade av både Håkan och fans. Denna e-boksutgåva innehåller unikt extramaterial: En komplett diskografi med omslagsbilder på alla album och singlar.

PS lycka till i kväll är tillgänglig som e-bok.

2. Håkan Hellström – samlade intervjuer 2000 – 2013

EXTRAMATERIAL! Ny intervju med doldisarna bakom Håkan Hellströms succé.

Hösten 2000 skickades Klas Ekman ut av tidningen Café för att göra ett reportage om det nya stjärnskottet Håkan Hellström. Första stopp var den vilda turnépremiären i Malmö 2000, den som blev själva startskottet på det segertåg som kom att leda ända till ett utsålt Ullevi 2014. Det har blivit en hel massa långa och uppmärksammade artiklar sedan dess. Nu samlas de för första gången. Här finns berättelser om gemensamt tjuvåkande på spårvagnar till samtal om allt från gastroskopi, häxor, förföljelser och Stockholmshat.

DE HÄR INTERVJUERNA publicerades ursprungligen i Café och tidningen City mellan åren 2000-2013.

Klas Ekman är journalist och författare. Han har skrivit för tidningar som Icon, Café, Res och Arena och har hjälpt Robert Gustafsson, Tommy Körberg, Thomas Di Leva och Ken Ring att skriva deras självbiografier.

Storytel Dox – Reportage, intervjuer och artiklar

Håkan Hellström – samlade intervjuer 2000 – 2013 är tillgänglig som e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇