Bok om Avicii – “Tim: Biografin om Avicii” av MĂ„ns Mosesson

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

“Tim: Biografin om Avicii” av MĂ„ns Mosesson

Som ett fyrverkeri mot natthimlen exploderade DJ:n och producenten Avicii. En musikalisk visionÀr som genom sin kÀnsla för melodier definierade epoken dÄ svensk och europeisk housemusik tog över vÀrlden.

Men Tim Bergling var ocksÄ en introvert och skör ung man som blev vuxen i ett omÀnskligt uppskruvat tempo. Efter ett antal akuta sjukhusvistelser slutade han turnera sommaren 2016. Knappt tvÄ Är senare tog han sitt liv.

”Tim – biografin om Avicii” Ă€r skriven av den prisbelönte journalisten MĂ„ns Mosesson, som genom intervjuer med Tims familj, vĂ€nner och musikerkollegor kommit stjĂ€rnproducenten in pĂ„ livet.

Sammanfattning: Boken ger en Ă€rlig bild av Tim och hans sökande – och vĂ€jer inte för de svĂ„righeter som han, och mĂ„nga andra unga i dag, kĂ€mpar med. Det hĂ€r Ă€r en bok vi starkt rekommenderar för den som Ă€r nyfiken mer pĂ„ vem Avicii var som privatperson och som vill bli inspirerad pĂ„ kuppen.

Se lÀgsta priset pÄ boken hos Bokus.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇