Bok om Avicii – “Tim: Biografin om Avicii” av MĂ„ns Mosesson

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Som ett fyrverkeri mot natthimlen exploderade DJ:n och producenten Avicii. En musikalisk visionÀr som genom sin kÀnsla för melodier definierade epoken dÄ svensk och europeisk housemusik tog över vÀrlden.

Men Tim Bergling var ocksÄ en introvert och skör ung man som blev vuxen i ett omÀnskligt uppskruvat tempo. Efter ett antal akuta sjukhusvistelser slutade han turnera sommaren 2016. Knappt tvÄ Är senare tog han sitt liv.

”Tim – biografin om Avicii” Ă€r skriven av den prisbelönte journalisten MĂ„ns Mosesson, som genom intervjuer med Tims familj, vĂ€nner och musikerkollegor kommit stjĂ€rnproducenten in pĂ„ livet.

Sammanfattning: Boken ger en Ă€rlig bild av Tim och hans sökande – och vĂ€jer inte för de svĂ„righeter som han, och mĂ„nga andra unga i dag, kĂ€mpar med. Det hĂ€r Ă€r en bok vi starkt rekommenderar för den som Ă€r nyfiken mer pĂ„ vem Avicii var som privatperson och som vill bli inspirerad pĂ„ kuppen.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!