3 böcker av Linda Dahlqvist att spana in

1. När du känner ångest – Vägledd meditation

När du känner ångest – Vägledd meditation

Tid: 18 min 1 sek.

Ibland är rädslan, motståndet, handlingsförlamningen massiv. Ångesten total. Kraften urstark och din potential likaså. När du står där ensam, utan väg att gå, då masserar vi fram din kraft igen. Din styrka i en rytm som stimulerar själens flöde, lättar på allt tryck, så att du återigen får känna dig fri att agera. Fri att andas. Fri att ta plats. Ett steg i taget. För det du längtar efter. Just så. Vara skillnaden.

Meditationen innehåller theta-vågor.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Läs mer här: https://lindadahlqvist.se

När du känner ångest – Vägledd meditation är tillgänglig som ljudbok.

2. När du känner ensamhet – Vägledd meditation

När du känner ensamhet – Vägledd meditation

Tid: 14 min 6 sek.

När vi förlorar kontakten med oss själva, vår plan och inflödet av det vi behöver kan känslor av obehaglig ensamhet stiga upp inom oss. Så låt oss nu återknyta kontakten med dig själv och din plan så att det du behöver kommer till dig och gemenskap byggs upp långt bortom denna värld. Det är då det blir enklare att leva i denna, vår värld. Tillsammans.

Meditationen innehåller theta-vågor.

Musik: Christopher Lloyd Clark

När du känner ensamhet – Vägledd meditation är tillgänglig som ljudbok.

3. Självrespekt – vägledd meditation

Vi kan alla ibland ifrågasätta oss själva och undra vad det är för fel på oss. I den här meditationen får du hjälp att släppa den idén och istället plocka hem de delar av dig själv som du behöver för att växa vidare och må bra som dig själv.

När din självrespekt växer blir det lättare att leva både med dig själv och tillsammans med andra. En harmoni kan veckla ut sig både inåt och utåt och leda till en handlingskraft som öppnar upp livet för dig där det tidigare varit stängt. Vare sig du behöver blomma ut, breda ut dina vingar eller kläckas ur ditt skal så är detta meditationen för dig. Jag säger bara, sätt igång. Du är väntad!

Musik: Christopher Lloyd Clark

Meditationen innehåller theta-vågor.

Självrespekt – vägledd meditation är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2023

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇