Biggles-boken pÄ svenska du mÄste lÀsa: Biggles i öknen (2008)

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Biggles i öknen

Major Bigglesworth anlÀnder till Sahara med sin grupp av specialtrÀnade elitpiloter för att Äta sig ett mycket farligt och ytterst hemligt uppdrag. Den livsviktiga transportvÀgen över öknen mellan VÀstafrika och Egypten mÄste skyddas med alla medel möjliga.

Sju transportplan har redan försvunnit under sina rutter och det Ă€r nu upp till Biggles och hans trupp att ta reda pĂ„ vem som ligger bakom sabotaget och stoppa dem. Men uppdraget visar sig bli lĂ„ngt farligare Ă€n nĂ„gon av dem hade kunnat ana och nĂ€r Biggles till sist fĂ„r reda pĂ„ vem det Ă€r som de stĂ„r emot sprids en förlamande kĂ€nsla av olust över det lilla kompaniet …

William Earl Johns (1893-1968) var en brittisk journalist, militÀr, flygare och författare som skrev böcker under pseudonymen Captain W. E. Johns.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!