Delia Owens bästa bok på svenska år 2021: Där kräftorna sjunger


Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Delia Owens är en amerikansk författare och zoolog. Hennes debutroman Where the Crawdads Sing toppade The New York Times Fiction Bästsäljare för 2019 och The New York Times Fiction Bästsäljare 2020 under 32 veckor utan rad och på listan i 124 veckor.

Det här är vad vi anser vara Delia Owens bästa bok på svenska.

Där kräftorna sjunger

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne “Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne.

När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv. “Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och är grundaren av webbplatsen. Jag är, som namnet på sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper någon där ute att finna en ny bok att bläddra i. Stort lycka till i ditt sökande!

Latest posts by Nabil (see all)