Delia Owens bÀsta bok pÄ svenska Är 2021: DÀr krÀftorna sjunger

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Delia Owens Àr en amerikansk författare och zoolog. Hennes debutroman Where the Crawdads Sing toppade The New York Times Fiction BÀstsÀljare för 2019 och The New York Times Fiction BÀstsÀljare 2020 under 32 veckor utan rad och pÄ listan i 124 veckor.

Det hÀr Àr vad vi anser vara Delia Owens bÀsta bok pÄ svenska.

DÀr krÀftorna sjunger

Internationell succĂ© – nu pĂ„ svenska. En oförglömlig berĂ€ttelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne “TrĂ€skflickan” och har i mĂ„nga Ă„r spridit elaka rykten om henne.

NĂ€r en stilig quarterback hittas död i vĂ„tmarken blir hon dĂ€rför omedelbart misstĂ€nkt och en mordutredning inleds. Men Kya Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv. “DĂ€r krĂ€ftorna sjunger” var den mest sĂ€ljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som Ă€lskas av lĂ€sare över hela vĂ€rlden.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!