3 böcker om chakran du aldrig läst

1. Kreativ meditation del 2 : Grunderna – rosor, chakran och uppkopplingar av Eva Johansson

I del 2 av serien Kreativ meditation möter du det allra viktigaste verktyget – rosor. Med fantasins hjälp använder du här rosor för att definiera ditt space och för att rensa din energikropp från energier som inte gagnar dig. Följ sedan Evas guidning genom 7- chakrasystemet för att rensa detta.

Med Jacob Monténs fantastiska musik tas du med på en resa i ditt inre. Med den instrumentala ljudfilen av denna del kan du göra rensningen närhelst du vill, utan talad guidning. Musiken visar dig vägen upp genom dina chakran.
Till slut tittar vi på, och plockar bort om du så vill, energetiska uppkopplingar du samlat på dig mellan dig själv och andra människor.

Denna meditation grundar sig på och är ett komplement till kursen Kreativ meditation.
Eva Johansson gick lärarutbildningen på Energifokus år 2001 och har sedan dess använt teknikerna dagligen. Tillsammans med Jacob Monténs fantastiska musik skapar de meditationer som tar dig bortom dina tidigare kända gränser.

Se även  3 böcker om hjärnan du aldrig läst

Kreativ meditation del 2 : Grunderna – rosor, chakran och uppkopplingar är tillgänglig som ljudbok.

2. Vardagsmagi – Möt din andliga guide och skapa en kraftplats av Tanja Dyredand

Bästa magiska du. Det är dags att unna dig egentid med njutningsfulla stunder där omtyckta youtubeprofilen och författaren Tanja Dyredand guidar dig till enkla dagliga vardagspauser i tio olika teman. Allt för att höja din egen frekvens med bliss och starta inre helande processer. Här bjuds du bland annat på soulflow, soulwork, morgonmagi, sätt dagligt beskydd, kapa karmatiska band, balansera chakran, släpp ältande, nymåne- och fullmåneritual, möt din 5-dimensionella avatar, meditation för starseeds, sätt intention, manifestera överflöd med attraktionslagen, samt få Ho’oponopono healing. Till varje meditation finns även bonus med mer inspiration till dig som ytterligare vill skapa selflove med kristaller, mantran, altare, örter, eteriska oljor samt våra fem element. I e-boken finns ytterligare handfasta tips. Alla texter och meditationer är kanaliserade från högsta källan, med stor respekt för dig och din tid. Meditationerna kan alla göra oavsett tro. De kan ge dig tröst, avstressning samt öka din personliga utveckling, närvaro, andliga resa och sinnliga expansion.

”Min högsta önskan med denna bok är att du får verktyg att hitta hem, hem till den du är. Så att du kan få mer klarhet och inspiration till din livsväg för att nå ditt högsta bästa och att boken ger dig själagodis, gotta för din själ. För det är inte det du gör eller säger som ger dig mer magi: det är du själv som ÄR magin och magi börjar med dig”, säger Tanja Dyredand.

Se även  3 bästa böckerna om spelberoende & spelmissbruk

Tanja Dyredand är meditations- och yogalärare, initierad shaman, cert. medium, healer, föreläsare och grundare till magipodden.

”Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression”, Linda 39 år

”Jag hade svårt att sova, men sedan jag började lyssna på Tanjas meditationer sover jag gott och har mindre smärta”, Ann 27 år

”Jag blev utbränd och förlorade mitt jobb. Sedan lyssnade jag på Tanjas meditationer om överflöd, idag har jag drömjobbet igen”, Kristin 48 år

Music cred/special thanks to:
Music by Didier Poglio, Tera Mangala Meditation Music, www.teramangala.com

Music by DJ Sweet Dish, Mindblowing Music
Native drum sound by Sandyrb via Freesound.org
Bonfire sound by juskiddink via Freesound.org
Bird sounds by Maarten Mens via Freesound.org
Native drum sound by Sandyrb via Freesound.org
Some royalty free music also from www.audiohub.com
Thank you: DJ Didier Poglio and also Cormi/Mirco Cortesi for soul & support!

Vardagsmagi – Möt din andliga guide och skapa en kraftplats är tillgänglig som ljudbok.

3. Hjärtats väg av Marina Thorzelius

Detta är en bok för dig som vill inspireras att omfamna
den fantastiska lysande gudinna som du är.
Författaren tar dig på en resa genom chakran,
gudinnor och självkänsla för att inspirera dig till att
hitta ditt eget hjärtas väg. Att lära känna gudinneenergin
som finns för att vägleda dig, öppna upp dina sinnen
och finna det som ger dig glädje på din väg.

Se även  Bästa boken om att älska sig själv du aldrig läst

Hjärtats väg är tillgänglig som e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 18 februari, 2023

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇