Haja börsen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Haja börsen av Andra Farhad och Frida Söderlund

VÄGEN TILL MILJONERNA BÖRJAR HÄR!

Vill du börja spara i aktier och fonder, men vet inte var du ska börja? Då är Haja börsen för dig!

Det är en enkel och rolig guide där du lär dig allt du behöver (och lite till) för att påbörja din börsresa. Och bäst av allt? Det krävs inga förkunskaper och ingen status eller talang för att sätta igång.

Det är hög tid att fler inser att det viktigaste man kan göra för sin framtid är att skapa sig en trygg ekonomi. Haja börsen ger dig inspirationen och verktygen du behöver för att lyckas.

Andra Farhad är en prisbelönt investeringsprofi och grundare av bolaget Börshajen.

Haja börsen är tillgänglig som ljudbok.

Haja börsen: Introduktion

Aktievärlden är mystisk, läskig och – ibland – helt obegriplig. Ett okänt hav som kryllar av både hajar och strömvirvlar, men med rätt kunskap nära till hands är det fullt möjligt att segla dig igenom farorna och upptäcka guld!

Du som inte investerar en del av lönen lämnar en hel del pengar på bordet helt i onödan. Investering behöver inte vara överväldigande komplicerat eller nervkittlande riskabelt.

Det är just genom att investera pengarna på rätt sätt som du har möjlighet att ta en vanlig lön och omvandla den till något helt livsomvälvande.

Haja börsen är en ljudbok som hjälper dig på vägen till ekonomiskt oberoende. Boken är författad av Andra Farhad och Frida Söderlund.

Farhad är en prisbelönt investerare och dessutom grundare av Börshajen, en plattform som hjälper gemene person att lära sig mer om sparande och investering.

Med denna bok får du som nybörjare allt du behöver för att börja investera i aktier och fonder, samt förstå dig på det mest grundläggande om börsen.

Informationen presenteras på ett enkelt och roligt sätt, för att säkerställa att kunskapen inte åker in i ena örat och ut ur det andra.

Goda investeringar är det viktigaste du kan göra för att säkra din framtid och känna dig trygg rent ekonomiskt. Vid investering är det viktigt att börja så tidigt som möjligt – ju tidigare, desto bättre!

Haja börsen: Recension

Marknaden kryllar av böcker kring investering. Söker du på nätet kan du hitta artikel efter artikel som alla säger sig ha svaren till de problem som börsen kan medföra.

Det är dock långt ifrån en majoritet av dessa källor som erbjuder konkreta och användbara tips. Hur ser det ut med Haja börsen?

Farhad är en investeringsprofil som du kanske sett förut på TV4:s Nyhetsmorgon, där hon erbjuder tittare rådgivning kring deras privatekonomi.

Tack vare hennes erfarenhet i aktievärlden och hennes tid som vd för Börshajen AB lyckas hon här presentera sitt förhållningssätt till aktier och fonder på ett lättsmält och engagerande sätt.

Haja börsen är en utmärkt utgångspunkt för nya investerare, eftersom olika begrepp inom börsvärlden förklaras på djupet. Det gör det enklare för dig att i framtiden ta dig an mer avancerade böcker inom samma ämne.

Författarens mål är tydligt. Att hjälpa läsaren förstå vikten av deras ekonomiska beslut och forma en långsiktig plan kring privatekonomin.

Ordentligt sparande är viktigt, men utan en konkret budget och goda investeringsbeslut blir det nästintill omöjligt!

Det du inte kommer hitta här är nyckeln till ”snabba pengar”. Sådant som du förmodligen sett förut i annonser på internet eller hört från misstänksamma YouTubers.

Du får istället beprövade och grundläggande strategier som du kan använda dig av livet ut. För nybörjare är enkelhet allra bäst.

Avancerade tradingstrategier, tre skärmar med färgglada grafer och invecklade tekniska analyser passar proffsen alldeles utmärkt, men är inte riktigt lika hjälpsamma verktyg för investerare som precis doppat tårna i börsen.

En nackdel med boken ligger dock i själva titeln, Haja börsen, som kan sägas vara något missvisande. Boken är en handbok till hur du får ordning på din privatekonomi, snarare än en djupgående guide kring börsen.

Det är dock relativt förståeligt, eftersom det är nästintill omöjligt att ”haja börsen” genom att läsa en enda bok. Vore det så enkelt skulle alla som kan läsa vara miljonärer!

Trots den något vilseledande titeln hittar du här en hel del viktig information kring hur du hanterar din privatekonomi, där investering i aktier och fonder givetvis ingår.

Boken rekommenderas därför till dig som haft problem med privatekonomin, eller helt enkelt vill vara bättre förberedd inför framtiden gällande investering och sparande.

Du som redan är en vass investerare med flera års erfarenhet hittar inte lika mycket användbar information i Haja börsen, men kan lika gärna lyssna på den ändå under pendeln eller medan du sköter hushållssysslorna. Vem vet – kanske lär du dig något nytt?

Haja börsen: Sammanfattning

Haja börsen är en välskriven, pedagogisk och informativ bok som har en hel del att erbjuda, särskilt för dig som är ny till investering i aktier och fonder.

Här hittar du en guldgruva av information gällande hur du får ordning på din privatekonomi. Exempel på råd inkluderar att du borde hålla noga koll på dina försäkringar och att du inte borde skaffa barn oplanerat.

Sådant kan te sig vara helt orelaterat till börsen – vilket det är! Boken är mer av en handbok kring privatekonomin än en djupgående analys av börsstrategier, men för dig som nybörjare behövs absolut inte mer än så.

Haja börsen rekommenderas starkt till dig som vill komma igång med investeringen och sparandet på ett smidigt och långsiktigt sätt!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

1 svar på ”Haja börsen som ljudbok GRATIS i 7 dagar”

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇