3 bästa Kamasutra-böckerna – sexställningar man måste testa

På jakt efter en kamasutra bok eller kanske bara nya sexställningar att pröva med din partner?

Det här är vår lista över vad vi anser vara de 3 bästa kamasutra-böckerna på svenska.

1. Kamasutra: 365 ställningar (2014)

Krydda ditt sexliv med 365 nya ställningar – en om dagen i ett helt år!

Kamasutra – 365 ställningar är boken för dig som vill få ut mer av ditt sexliv med utgångspunkt i den österländska kärlekstraditionen.
Boken kan läsas på många olika sätt – den både inspirerar och förmedlar nya kunskaper och erfarenheter.

Bläddra, hitta en favoritställning eller pröva något nytt som fångar er uppmärksamhet. Kanske vågar du och din partner er på den stora och frestande utmaningen att prova en ny ställning varje dag under ett helt år. Oavsett om ni lyckas eller inte, är det ingen tvekan om att ni kommer att komma varandra närmare.

Se även  Behandla depression: Självhjälp - 5 bra böcker

Låt alla sinnen vara med och känn upphetsning och tillfredställelse. Överraska din partner och framförallt dig själv. Möjligheterna till njutning är närmast oändliga med Kamasutra – 365 ställningar. Innehåller sexställningar man måste testa.

2. Kamasutra: njutningens sköna konst (2020)

Kamasutra njutningens sköna konst är boken för dig som vill få ut mer av ditt sexliv. Oavsett om det handlar om långa, passionsfyllda nätter eller ett kort kärleksmöte mitt på dagen, finns här tips och råd för hur du och din partner kan maximera varandras lust och lekfullhet.

Med utgångspunkt i den österländska kärlekstraditionen – kamasutra – ger boken ingående och lättförståeliga steg-för-steg-instruktioner till olika ställningar och beröringstekniker som förhöjer upphetsningen och erbjuder nya dimensioner av sensuella och sexuella upplevelser.

Se även  Bästa boken om hormoner du aldrig läst

Boken är rikligt illustrerad med sensuella och inspirerande färgfotografier.

3. Lilla boken om kamasutra (2017)

Återupptäck dina begär genom kamasutrans magi! Med sitt lilla och behändiga format är det här den perfekta boken för att upptäcka passionerade positioner, var som helst!

Här beskrivs 64 erotiska ställningar från den österländska kärlekstraditionen – ett perfekt referensverk i miniatyr som erbjuder njutning bortom dina vildaste fantasier. Fotografier och detaljerade instruktioner förklarar tydligt hur man gör för att lyckas med ställningarna.

Perfekt för alla som vill addera lite extra hetta i sovrummet, och en snabbguide till förlängd njutning – Lilla boken om kamasutra lär dig allt du vill veta.

Se även  Bästa boken om klimakteriet du aldrig läst

Det här är resurserna för dig som vill pröva på kamasutra och mängder av nya sexställningar med din partner.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇