Bästa körkortsboken 2021: Plugga inför teoriprovet

Dags att ta körkort?

Då kan det vara en bra idé att öva inför körkortsteorin online. Med hjälp av böckerna nedan kan du öka dina chanser att klara av ditt körkortsprov. Vi anser böcker (mer specifikt ljudböcker för stunden) vara det bästa sättet att plugga inför körkort.

Det här är vår lista över vad vi anser vara de 2 absolut bästa körkortsböckerna 2021 på svenska marknaden just nu för dig som tänkt ta B-körkort inom en snar framtid.

1. Körkortsteori 2021: den senaste körkortsboken 🤩

Körkortsteori 2020 är en lärobok för dig som ska ta B-körkort. Boken utgår från Transportstyrelsens kursplan och täcker alla delar av körkortsteorin som behövs inför teoriprovet. Det här är den bästa körkortsboken 2021 i vårt tycke.

Se även  Bästa boken för att lära sig läsa du aldrig läst

Innehållet uppdateras regelbundet. Boken innehåller även alla vägmärken och skyltar.

Gör körkortsfrågor för att testa dina kunskaper från boken på www.trafiko.se, den officiella tjänsten av Svea Trafikutbildning. Det här är den bästa körkortsboken 2021 i vårt tycke och faktumet att man kan lyssna på den gratis på Nextory i 7 dagar är fantastiskt! Perfekt för dig på jakt efter gratis körkortsteori.

2. Körkort.se – Sveriges största körkortsportal 2021 med över 260 000 nöjda användare 🤩

Körkort.se må inte vara av en klassisk körkortsbok, men det här är kursen för dig som är seriös med att ta ditt körkort så snart som möjligt.

Med Körkort.se är det enklare att ta körkort – du lär dig teorin på ett smart sätt med djupinlärning och förklaringar till svåra teorifrågor.

Se även  Bli smartare med 3 bra böcker

Tusentals körkortsfrågor, av samma typ som kommer på det riktiga kunskapsprovet.

Unika övningar och prov skapas automatiskt.

Gör som Körkort.ses 260 000 andra användare, kom igång direkt och plugga körkortsteori online. Används av sveriges trafikskolor.

För att förtydliga så är Körkort.se mer av en webbtjänst, inte nödvändigtvis en körkortsbok – dock ett perfekt alternativ att inkludera i den här listan tycker vi!

Sammanfattning

Vi brukar oftast tipsa om fler än 2 böcker, men i det här fallet har vi valt att göra ett undantag. Vi anser nämligen att det bara finns 2 riktigt bra (och uppdaterade!) körkortsböcker på den svenska marknaden år 2021.

Anledningen till att vi tycker böcker (mer specifikt ljudböcker) vara det bästa sättet att plugga inför körkort är för att det helt enkelt är en mer modern version av den gamla, tråkiga boken.

Se även  Lär dig InDesign själv: 3 bästa böckerna

Det optimala är ju att ha en kopia av boken i fysiskt format och som ljudbok för bästa möjliga plugg.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇