Bästa körkortsboken 2021: Plugga inför teoriprovet

Beräknad lästid: 4 minuter ⏳

Dags att ta körkort?

Då kan det vara en bra idé att öva inför körkortsteorin online. Med hjälp av böckerna nedan kan du öka dina chanser att klara av ditt körkortsprov. Vi anser böcker (mer specifikt ljudböcker för stunden) vara det bästa sättet att plugga inför körkort.

Det här är vår lista över vad vi anser vara de 2 absolut bästa körkortsböckerna 2021 på svenska marknaden just nu för dig som tänkt ta B-körkort inom en snar framtid.

1. Körkortsteori 2021: den senaste körkortsboken 🤩

Körkortsteori 2020 är en lärobok för dig som ska ta B-körkort. Boken utgår från Transportstyrelsens kursplan och täcker alla delar av körkortsteorin som behövs inför teoriprovet. Det här är den bästa körkortsboken 2021 i vårt tycke.

Innehållet uppdateras regelbundet. Boken innehåller även alla vägmärken och skyltar.

Gör körkortsfrågor för att testa dina kunskaper från boken på www.trafiko.se, den officiella tjänsten av Svea Trafikutbildning. Det här är den bästa körkortsboken 2021 i vårt tycke och faktumet att man kan lyssna på den gratis på Nextory i 14 dagar är fantastiskt! Perfekt för dig på jakt efter gratis körkortsteori.

2. Körkort.se – Sveriges största körkortsportal 2021 med över 260 000 nöjda användare 🤩

Körkort.se må inte vara av en klassisk körkortsbok, men det här är kursen för dig som är seriös med att ta ditt körkort så snart som möjligt.

Med Körkort.se är det enklare att ta körkort – du lär dig teorin på ett smart sätt med djupinlärning och förklaringar till svåra teorifrågor.

Tusentals körkortsfrågor, av samma typ som kommer på det riktiga kunskapsprovet.

Unika övningar och prov skapas automatiskt.

Gör som Körkort.ses 260 000 andra användare, kom igång direkt och plugga körkortsteori online. Används av sveriges trafikskolor.

För att förtydliga så är Körkort.se mer av en webbtjänst, inte nödvändigtvis en körkortsbok – dock ett perfekt alternativ att inkludera i den här listan tycker vi!

Sammanfattning

Vi brukar oftast tipsa om fler än 2 böcker, men i det här fallet har vi valt att göra ett undantag. Vi anser nämligen att det bara finns 2 riktigt bra (och uppdaterade!) körkortsböcker på den svenska marknaden år 2021.

Anledningen till att vi tycker böcker (mer specifikt ljudböcker) vara det bästa sättet att plugga inför körkort är för att det helt enkelt är en mer modern version av den gamla, tråkiga boken.

Det optimala är ju att ha en kopia av boken i fysiskt format och som ljudbok för bästa möjliga plugg.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇