3 böcker av Sylvia Browne pÄ svenska du mÄste lÀsa

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

Sylvia Browne, född Sylvia Celeste Shoemaker 19 oktober 1936 i Kansas City, Missouri, död 20 november 2013 i San Jose, Kalifornien, var en amerikansk författare och pÄstÄtt medium. Hon medverkade varje vecka i The Montel Williams Show och var Àven vÀrdinna för ett radioprogram i USA.

Det hÀr Àr vÄr lista över 3 böcker av Sylvia Browne pÄ svenska du mÄste lÀsa.

1. SjÀlslig healing: andliga verktyg som frÀmjar hÀlsa och vÀlbefinnande

SjÀlslig healing Àr en bok om sjÀlvhealing och som till största delen bestÄr av budskap frÄn Sylvia Brownes andliga guider, budskap som nedtecknats i samband med undersökande sessioner dÄ Sylvia befunnit sig i trans. Sylvia delar ocksÄ med sig av sina innovativa och beprövade healingmetoder som riktar sig till cellminnet och de formbildande fÀlten.

2. Insikt: 50 Är av lÀrdomar frÄn andra sidan

I sin mest personliga bok hittills delar den bÀstsÀljande författarinnan Sylvia Browne med sig av intima berÀttelser frÄn sin lÄnga karriÀr som medium. Insikt Àr Sylvia Brownes försök att sammanstÀlla sina erfarenheter frÄn sina femtio Är som medium, berÀttad med hennes egna ord och genom dem vars liv hon berört och ofta förÀndrat för alltid.

Hennes berÀttelser ger ett helt nytt perspektiv pÄ de djupgÄende, varierande och vÀrldsomspÀnnande effekter som hennes fantastiska gÄva har. Boken tÀcker en mÀngd ÀmnesomrÄden: kÀrlek och relationer, hÀlsa och sjukdom, familj, ekonomi, andliga frÄgor, juridiska frÄgor, husdjur och borttappade föremÄl.

Sylvias delar generöst med sig av sina kunskaper och reflektioner om sin gÄva, och berÀttar hur hon funnit den nödvÀndiga medkÀnslan för att kunna ta hand om alla klienter under hela sin lÄnga och unika karriÀr.

Sylvia Browne har toppat New York Times bestsellerlista med böcker som Mellan tvÄ vÀrldar, Livet pÄ andra sidan, LÀr av dina tidigare liv och Din drömguide. Hon Àr en regelbunden gÀst i The Montel Williams Show och har Àven medverkat i Larry King Live, Good Morning America, CNN och Entertainment Tonight. Hon Àr bosatt i Kalifornien. LÀs mer om Sylvia Browne pÄ hennes hemsida: www.sylvia.org

3. Livsredskap: Visdom frÄn andra sidan

Finns Gud? Blev vÀrlden skapad eller utvecklades den? Vilken stÀllning har jag i universum som helhet? De flesta har stÀllt sig dessa frÄgor utan att komma fram till nÄgra entydiga svar. Med det kÀnda mediet Sylvia Browne har svaren, och i denna fascinerande bok delar hon med sig av resultaten frÄn 40 Ärs undersökningar av dessa frÄgor.

Med utgÄngspunkt frÄn tusentals forskningsseanser med Francine, Sylvias andliga vÀgledare, och frÄn Sylvias egna tolkningar inom en rad spÀnnande Àmnen som Àr vÀsentliga för mÀnskligheten i sin helhet ger hon upplysningar som Àr intellektuellt djupgÄende, andligt medryckande och synnerligen logiska.

Sylvias vÀgledare Francine, som vistas pÄ Andra sidan, lever i Guds nÀrvaro och har tillgÄng till rika kunskaper om skapelsens natur. Sylvia blir alltsÄ Francines mÀnskliga röst och kan förmedla frukterna av hennes visdom.

Hon försÀkrar oss att Gud kommer att svara pÄ alla vÄra frÄgor vÄr uppgift Àr att stÀlla de rÀtta frÄgorna och vara mottagliga för de svar vi fÄr. Genom att göra detta fÄr vi vÀrdefulla livsredskap.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!