3 böcker av Sylvia Browne på svenska du måste läsa

Sylvia Browne, född Sylvia Celeste Shoemaker 19 oktober 1936 i Kansas City, Missouri, död 20 november 2013 i San Jose, Kalifornien, var en amerikansk författare och påstått medium. Hon medverkade varje vecka i The Montel Williams Show och var även värdinna för ett radioprogram i USA.

Det här är vår lista över 3 böcker av Sylvia Browne på svenska du måste läsa.

1. Själslig healing: andliga verktyg som främjar hälsa och välbefinnande

Själslig healing är en bok om självhealing och som till största delen består av budskap från Sylvia Brownes andliga guider, budskap som nedtecknats i samband med undersökande sessioner då Sylvia befunnit sig i trans. Sylvia delar också med sig av sina innovativa och beprövade healingmetoder som riktar sig till cellminnet och de formbildande fälten.

2. Insikt: 50 år av lärd omar från andra sidan

I sin mest personliga bok hittills delar den bästsäljande författarinnan Sylvia Browne med sig av intima berättelser från sin långa karriär som medium. Insikt är Sylvia Brownes försök att sammanställa sina erfarenheter från sina femtio år som medium, berättad med hennes egna ord och genom dem vars liv hon berört och ofta förändrat för alltid.

Se även  5 bästa böckerna av Björn Hellberg du måste läsa

Hennes berättelser ger ett helt nytt perspektiv på de djupgående, varierande och världsomspännande effekter som hennes fantastiska gåva har. Boken täcker en mängd ämnesområden: kärlek och relationer, hälsa och sjukdom, familj, ekonomi, andliga frågor, juridiska frågor, husdjur och borttappade föremål.

Sylvias delar generöst med sig av sina kunskaper och reflektioner om sin gåva, och berättar hur hon funnit den nödvändiga medkänslan för att kunna ta hand om alla klienter under hela sin långa och unika karriär.

Sylvia Browne har toppat New York Times bestsellerlista med böcker som Mellan två världar, Livet på andra sidan, Lär av dina tidigare liv och Din drömguide. Hon är en regelbunden gäst i The Montel Williams Show och har även medverkat i Larry King Live, Good Morning America, CNN och Entertainment Tonight. Hon är bosatt i Kalifornien. Läs mer om Sylvia Browne på hennes hemsida: www.sylvia.org

3. Livsredskap: Visdom från andra sidan

Finns Gud? Blev världen skapad eller utvecklades den? Vilken ställning har jag i universum som helhet? De flesta har ställt sig dessa frågor utan att komma fram till några entydiga svar. Med det kända mediet Sylvia Browne har svaren, och i denna fascinerande bok delar hon med sig av resultaten från 40 års undersökningar av dessa frågor.

Med utgångspunkt från tusentals forskningsseanser med Francine, Sylvias andliga vägledare, och från Sylvias egna tolkningar inom en rad spännande ämnen som är väsentliga för mänskligheten i sin helhet ger hon upplysningar som är intellektuellt djupgående, andligt medryckande och synnerligen logiska.

Se även  Denise Rudbergs 5 bästa böcker du måste läsa

Sylvias vägledare Francine, som vistas på Andra sidan, lever i Guds närvaro och har tillgång till rika kunskaper om skapelsens natur. Sylvia blir alltså Francines mänskliga röst och kan förmedla frukterna av hennes visdom.

Hon försäkrar oss att Gud kommer att svara på alla våra frågor vår uppgift är att ställa de rätta frågorna och vara mottagliga för de svar vi får. Genom att göra detta får vi värdefulla livsredskap.

Fakta om Sylvia Browne

Sylvia Browne växte upp i Kansas City, Missouri och avslöjade sin psykiska gåva vid tre års ålder, tillkännagav att hennes farfar var död (han var) och förutspådde att hon skulle få en lillasyster om tre år (det gjorde hon). Browne började sin professionella karriär 1973 med ett litet möte i hennes hem. Inom ett år hade Brownes praktik vuxit så mycket att hon införlivade verksamheten som Nirvana Foundation for Psychic Research.

Browne var ett riktigt proffs: hon behöll nödvändiga affärslicenser, var medlem av en nationell konsumentskyddsmyndighet och donerade en stor del av sin tid till välgörenhetsorganisationer och arbetade även med polisen för att utreda försvunna personer och andra brottsfall. Hon rådfrågade polisen och FBI i flera högprofilerade fall, inklusive Chandra Levys försvinnande och World Trade Center-bombningen 1993. Hon var ordförande för sin verksamhet, nu känd som Sylvia Browne Corporation, Browne grundade också sin egen kyrka, Society of Novus Spirit. Hennes senaste affärssatsning var The Sylvia Browne Hypnosis Training Center, där hennes unika, beprövade hypnosmetoder för personligt och professionellt bruk lärs ut.

Se även  John Grishams 5 bästa böcker genom tiderna

Med tjugotvå New York Times bästsäljare var Browne en duktig författare av mer än 46 böcker. Hon medverkade regelbundet på Montel Williams Show i sjutton år, och var en frekvent gäst på Larry King Live, reste landet på utsålda föreläsningar och dök regelbundet upp i tryckta medier. Hon bodde och praktiserade i Kalifornien, där hon gick 2013.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

1 svar på ”3 böcker av Sylvia Browne på svenska du måste läsa”

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇