Lär dig spela Minecraft: 3 böcker du inte får missa

Minecraft är ett fantastiskt roligt spel och med hjälp av böckerna nedan kan du med enkelhet lära dig grunderna i spelet.

Som tur för dig finns det en del Minecraft-relaterad litteratur publicerad på svenska, varför vi inte nödvändigtvis blir tvungna att rekommendera engelska böcker. Kort och gott: det här är vår lista över vad vi anser vara de bästa böckerna för att lära sig spela Minecraft.

Minecraft Handbok för nybörjare (e-bok)

1. Minecraft Handbok för nybörjare (2020)

Är Minecraft nytt för dig? Denna bok är precis vad du behöver för att påbörja din resa i Minecraft Bedrock Edition. Guider som är lätta följa hjälper dig med att överleva i den farofyllda Övervärlden. Du lär dig hur du bryter material, tillverkar rustning och diverse utrustning, hittar mat och bygger skyddsrum. Du får info och tips om djuren, monstren och platserna du träffar på, från kor och creepers till byar och underjordiska gruvor.

Gör dig redo för att starta dina äventyr i Minecraft!

2. Guiden till Minecraft Dungeons (2020)

Det är en mörk och farlig tid. Efter ha korrumperats av maktklotet har den skurkaktige ärkefybon byggt upp en formidabel armé som nu härjar fritt och fångar in och förslavar byborna.

Det här är din guide till att besegra honom! Lär dig hur du bäst slåss mot ärkefybons elaka undersåtar, studera  de faror som kommer att stå i din väg och läs om föremålen du kommer att använda för att bli en mäktig krigare!

Världens öde ligger nu i dina händer, modiga hjälte.

3. Episka byggen : bli en mästare i Minecraft® (2016)

Upptäck och skapa fantastiska byggen i Minecraft!

I Episka byggen bli en mästare i Minecraft hittar du otroliga projekt skapade av välkända Minecraft-profiler. Här finns allt från det forntida Egyptens pyramider och andra historiska sevärdheter till avancerade rymdfarkoster, hypermoderna byggnader och fantastiska fantasibyggen.

Mästarna bjuder på praktiska tips och tydliga steg för steg-instruktioner så att du kan skapa egna storverk i en mängd olika stilar.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren Minecraft-byggare är det här boken för dig. Följ med på en spektakulär rundtur bland underverken, fullspäckad med information, inspiration och kunskap!


Det här är vår lista över vad vi anser vara de bästa böckerna för dig som är på jakt efter att lära dig spela Minecraft.

Stort lycka till i din resa som Minecraftspelare!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇