3 böcker av Caroline Twamley att spana in

1. Julmiraklet

Sommaren 1961 har Petter och Inger en svallande tonårsromans. De lovar varandra evig kärlek, trots att de kommer från helt skilda världar. Sextio år senare flyr Daniel storstaden med brustet hjärta. I det slitna gamla torpet, som i annonsen beskrevs som en ”vitmålad dröm”, finner han inte bara mystiska gamla brev som ger honom bränsle till sin historiska roman. Han finner också Sara som bor i huset intill.

Sara bor ensam med sin livliga labrador. Efter att hennes mamma gått bort och relationen till systern blivit allt mer främmande har hon bara sin pappa kvar. Den stundande julen känns allt annat än lustfylld, tills hennes nyvunne granne kommer med ett förslag.

”Julmiraklet” av Caroline Twamley är en romantisk feelgood om hur människors liv flätas samman och om oväntad vänskap i juletid.

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken ”Vilse på Nya Zeeland”.
Julmiraklet är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

2. Kärleksrutten – Irland

Äntligen ska Louisa få träffa sin älskade Ben igen! Ett drygt halvår har gått sedan hon och Hollywoodstjärnan föll handlöst för varandra i Nya Zeeland. När det sedan bestämdes att han skulle spela in en film på Irland var det aldrig någon tvekan – hon bara måste dit. Och som tur var kunde även Anne tänka sig att följa med på nya äventyr. Kanske kan hon få lite spännande material till Kärleksrutten?

I takt med att Louisa och Anne lär känna det underbara irländska folket så tampas de båda med inre konflikter. Fastän Louisa vet hur mycket hon och Ben älskar varandra så är hon osäker på deras gemensamma framtid. Vad händer när tiden på Irland är över? Den annars så bekymmerslösa Anne börjar fundera på om det verkligen vore så hemskt med ett riktigt förhållande. Kommer hon till slut inse att kärleken finns betydligt närmare än hon egentligen vill låtsas om?

Det blir en livsomvälvande resa med stora känslosvall, en och annan dråplighet – och såklart en hel del romantik.

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken ”Vilse på Nya Zeeland”.
Kärleksrutten – Irland är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

3. Cora

Utåt sett har Cora allt. Om dagarna driver hon ett framgångsrikt företag och på kvällarna kommer hon hem till två underbara barn och en kärleksfull make. Men vad vännerna inte ser är hur Cora den senaste tiden gått på helspänn hemma i huset. Hon vet aldrig när maken Simons nästa utbrott ska komma. Om han ska kalla henne för vidrigheter eller göra slag i saken och kasta ut hennes hund, en gång för alla. När blev han egentligen så elak och nedlåtande? Är det hennes fel?

Att komma till kontoret blir en alltmer välkommen undanflykt för Cora. Hennes kollega Filip lyckas alltid muntra upp henne, men allra mest ser hon fram emot sina möten med IT-konsulten Martin. Hon kan inte hjälpa att hon blir alldeles varm inombords när hon tänker på honom. Och ibland verkar det faktiskt som att även han känner något för henne …

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken ”Vilse på Nya Zeeland”.

Cora är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2023

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇