6 bra erotiska ljudböcker som är GRATIS att lyssna på

Vi tipsar om 6 bra erotiska ljudböcker

Är du på jakt efter bra erotiska ljudböcker? Då har du hittat helt rätt! 🙂

Ljudporr kan vara bra för att stimulera din hjärna såväl som din kropp, och för många kvinnor räcker inte det visuella. Många av oss föredrar att använda vår fantasi framför att bli bombarderade med visuella stimulantia, och ljudporr är perfekt för att höja din nyfikenhet till max. Dessutom är det ännu bättre om du är singel, eller för närvarande bor borta från din partner, och letar efter lite hörselstimulering.

En erotisk ljudbok betyder att du kan luta dig tillbaka, bli bekväm, blunda och låta dig bäras med på en busig resa. Frågan är, var börjar man?

För att hjälpa dig komma igång (så att säga) har vi samlat de bästa erotiska ljudböckerna som finns på svenska för tillfället. De flesta är gratis att lyssna på i 7 dagar vilket kan vara bra att veta.

Från busiga sexscener i riskabla romaner till noveller med ett x-klassat ämne, stäng av och ägna dig åt lite seriös egenvård med dessa erotiska ljudböcker.

Nedan tipsar vi om 6 erotiska ljudböcker som är helt gratis att lyssna på just nu.

Perfekt för dig som är på jakt efter erotiska ljudböcker för omväxlings skull.

6 bra erotiska ljudböcker vi tipsar om

1. Begärets makt: sex små berättelser till vuxna

Begärets makt

Sex erotiska noveller för dig som älskar heta berättelser.

Camille Bechs noveller får det att pirra till hos de flesta.

Begärets makt är den fjärde i en serie pornografiska novellsamlingar som ges ut under samlingsnamnet Sex noveller för vuxna. Gemensamt för dessa erotiska berättelser är att de handlar om begär och åtrå, men kanske framför allt om tillfredsställelse.

Tillfälliga möten mellan olika människor i vardagliga situationer. Så vardagliga att man frågar sig: Vad kan hända?

Boken innehåller novellerna:

– Ensam hemma

– Födelsedagspresenten

– Lägenheten ovanför

– One night stands

– Isabella och Torben

– Konserten

Camille Bech

Begärets makt: sex små erotiska berättelser till vuxna är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

2. Sex nyanser av kärlek

Kärlek, sex och relationer står i fokus i denna novellsamling av Susanne Ahlenius. Innehåller novellerna Gåvan, Sveket, Klimax, Lögner, Korset och Lust 2.0.

Susanne Ahlenius är den framgångsrika författaren till böckerna Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel i sub-genren erotic crime. Erotik och deckare är något hon både gillar att läsa och att skriva. Susannes erotiska berättelser avnjuts med fördel i en säng.

Sex nyanser av kärlek är tillgänglig som ljudbok.

3. Sex Tape – erotisk novell

”Harvey sitter i mörkret och observerar hennes koreografi, och han blir helt förtrollad av hennes rörelser. I takt med att musiken blir mer och mer energisk börjar Fiona röra sig allt snabbare.

Hon skakar av sig morgonrocken och är nu helt naken på skärmen. Hon trycker upp sitt bröst mot kameran och smeker det, och det är så skönt att hennes andning blir tyngre.”

Fiona reser mycket med jobbet, men hon och Harvey har lärt sig att hantera avståndet med hjälp av videosamtal. De kommer ännu närmare varandra tack vare alla lekar de håller på med över skärmarna, trots det fysiska avståndet mellan dem.

Allting förändras när Harvey en dag föreslår att de ska ta det hela ett steg längre och spela in en sexvideo; det perfekta sättet att visa världen hur riktigt sex och äkta relationer ser ut. Och självklart är det många som vill titta på …

Se även  3 ljudböcker om alkoholism du måste lyssna på

Nicolas Lemarin är en fransk författare och journalist med en examen i psykologi. Han älskar ord och erotik och började själv skriva sexiga noveller för att få utlopp för sin kreativitet.

Sex Tape – erotisk berättelse är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

4. Lärobok i sex

En sexig kryddning för par som har fastnat i vardagen och söker sin tillflykt från hemmet, jobbet och barnen.

Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller:

”På seminariet hade han fått lära sig att alla dessa dagarna som kom och gick var själva livet. En behövde gripa alla chanser och leva så mycket en kunde!” – Inte helt enligt läroboken av Sakse Sauna

”Hon låg på rygg och kände värmen och champagnen i hela kroppen. Hon visste att han tittade på henne.” – Vid simbassängen av Anja, Taastrup

”Hans familj var överallt. När skulle de få vara själva?” – Sørlandssommar av Sommartjejen

”Tjugonde februari. Dagen då jag skulle föda för första gången. Och en höggravid kvinnas slida är saftig och välsmord och blodfylld av värmen…” – Olja och honung av Hanne Sommer

CUPIDO, magasinet för intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på vardagsfantasier och glädje.

Lärobok i sex är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

5. Sex från scratch

En sexig kryddning för par som har fastnat i vardagen och söker sin tillflykt från hemmet, jobbet och barnen.

Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller:

”Tanken på hur brösten kunde se ut gjorde honom full av förväntan. Hon stod på golvet och tog av sig den vita toppen.” – Sex från scratch av Sakse Sauna

”Hon vaknar sakta och vill inte väcka honom. Bara leka – och retas.” – Morgonstund har guld i mund av Månstråle

”Vågorna rullade varsamt mot dem, tillräckligt för att de skulle få lite hjälp med upp-och-ned-rörelserna.” – Kärlekssemestern av Sol, Stavanger

”De var på en snabb tur-och-retur runda med färja till utlandet. Egentligen spelade det ingen roll vart de var på väg.” Båtresan av Max Elskov, Rogaland

CUPIDO, tidskriften för intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på vardagsfantasier och glädje.

Sex från scratch är tillgänglig som ljudbok och e-bok. En grym ljudbok för dig som är på jakt efter att lyssna på porrnoveller.

6. Julie Jones: tretton korta noveller om sex

Ingenting gör Ellie så tänd som händer – särskilt de långa, slanka fingrarna som tillhör en viss pianist. Hon fantiserar om att bli pullad av honom på ett piano.

När Paul, pianisten, av en tillfällighet hör Ellie prata om hur hans händer är ”ren och skär handporr” skäms hon nästan ihjäl.

Paul verkar däremot inte ha något emot att ha avslöjat Ellies våta drömmar – hon har snarare väckt hans intresse.

I brist på ett piano får de nöja sig med ett mörkt hörn i den fullpackade baren …

En novellsamling med tretton heta och korta erotiska berättelser av Julie Jones:

Nära till hands – Genrepet – Premiären – Behåll hatten på – Sixty-Four – Hotel California – Joyride – Tålamod – Peep show – Bland träden – Friends with Benefits: Tonys perspektiv – Friends with Benefits: Jacks perspektiv – Uppbunden

Julie Jones är en anonym författare av erotiska noveller. Utifrån ett feministiskt perspektiv ifrågasätter hon samhällsnormer med sitt skrivande. Bakom pseudonymen finns en kvinna med bakgrund inom flera olika branscher.

Jones finner inspiration på sociala medier och i samtal med människor hon känner.

Se även  Möss och människor som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Hennes författarkarriär började med en blogg där hon skrev erotisk fanfiction om pojkband. Nu publiceras några av dessa historier. Namnen har bytts ut, men historierna är minst lika heta.

Julie Jones: tretton korta noveller om sex är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Om du är en hemlig erotisk berättelseälskare och vill hänge dig åt de förföriska berättelserna, kan ”ljudporr” vara ett bra alternativ för dig.

Varför erotiska ljudböcker?

När det kommer till erotiska ljudböcker kan du lita på berättarstilen, handlingen och till och med de faktorer som gör ljudboken ”engagerande”. Detta kan vara ett effektivt sätt för underhållning som du kan njuta av även när du är på språng, eller i varma sällskap med din partner för att få honom eller henne att känna sig ”desperat” efter mötet.

Här hittar du de bästa erotiska ljudböckerna som du måste njuta av om du vill få ut det mesta av den kvalitetstid du tillbringar tillsammans med partnern, eller till och med om du vill ”känna” romantikens hetta i hans eller hennes frånvaro.

Bra erotiska ljudböcker kan förbättra ditt sexliv

Vi har alla hört om fördelarna med att par ser på porr tillsammans. Människor är trots allt mycket visuella varelser. Men vi tänder också på vad vi hör.

”Vi tänder väldigt mycket på ljudet av sex”, säger sexologen Eric Garrison från USA.

Så lägg all porr åt sidan för ett litet ljudäventyr: lyssna på erotiska ljudböcker istället!

(De brukar kategoriseras som ”romantik” hos bokhandlarna, förresten.)

Att lyssna på erotiska ljudböcker är precis som att lyssna på vilken icke-erotisk ljudbok som helst: En berättare läser bokens text och du lyssnar med.

Tanken på att lyssna på en berättare som läser text som en del av ditt erotiska spel kan låta osexigt, men avfärda det inte än. Många människor är intresserade av detta. Något bevis? Romantikgenren är en av de mest populära ljudboksgenrerna i USA, enligt Audio Publishers Association.

Vad är det som gör att lyssna på erotiska ljudböcker så tilltalande?

Många saker, säger sexexperter.

För det första är det en lägre tröskel för att komma in i erotisk fantasi än att titta på porr, säger sexterapeuten Sandi Kaufman, eftersom erotiska ljudböcker inte nödvändigtvis har det stigma som är förknippat med porr.

Att lyssna på erotiska ljudböcker kan också vara mindre hotfullt än att titta på porr, säger hon, eftersom det inte finns några osäkerheter i kroppsbilden som uppstår genom att titta på skådespelare som inte ser ut som dig eller kanske väldigt bättre ut i jämförelse med dig.

Men det som gör erotiska ljudböcker så spännande är att lyssnande stimulerar hjärnan, och som vi alla vet är hjärnan vårt största och mest kraftfulla könsorgan. Glöm aldrig det.

”När vi läser högt för en person eller när vi lyssnar på något som läses för oss, stimulerar det delar av vår hjärna som det skrivna ordet inte skulle kunna göra – eller den fysiska beröringen eller något annat – inte heller skulle kunna göra det”, säger sexologen Garrison, som är också författare till Mastering Multiple Position Sex, en väldigt populär bok på andra sidan atlanten.

Att lyssna får vår fantasi att fungera på ett sätt som att titta på porr helt enkelt inte kan göra. ”Sex handlar om tillåtelse”, säger han. Att höra en erotisk berättelse snarare än att se den ger dig tillåtelse att skapa scenerna i ditt eget sinne, säger han, vilket gör det mer personligt för dig.

Och eftersom det är handsfree, noterar han, kan du och din partner röra vid varandra medan du lyssnar – kanske till och med på samma sätt som du hör om i berättelsen – och eftersom du lyssnar snarare än tittar, är du att se varandra snarare än vad som visas på skärmen.

Det kan till och med vara ett sätt att stärka ditt band med din partner, säger Kaufman och Garrison. ”Sex är det minst omtalade i relationer”, säger Kaufman. Erotiska ljudböcker ger par ett sätt att prata om sex på ett roligt sätt.

Se även  Hur kär får man bli som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Tillsammans kan ni välja ut ljudböcker att lyssna på, utforska olika berättelser och använda vad som händer i dessa berättelser för att prata om vad som tänder dig och vad som inte gör det och till och med öppna upp för fantasispel. ”Det kan vara ett sätt att faktiskt fördjupa upplevelsen av att känna partnern”, säger hon. ”Ju mer intima och mer bekväma vi är med varandra, desto mer givande kan sex vara – och tillfredsställande.”

Så att lyssna på erotiska ljudböcker är inte så otäckt som du först trodde. Men vi har ännu inte tagit itu med det uppenbara: fnissfaktorn.

Använd skratten, säger Garrison. Skratt ökar oxytocin, ett hormon som skapar bindning, så skratt under sexuella upplevelser hjälper dig att ansluta dig till din partner. Det minskar också spänningar och stress så att sex är roligare och obegränsat. ”Sexualitet är en mänsklig upplevelse, så ju fler humanistiska drag vi kan lägga in där, desto bättre blir det”, säger han.

Och oroa dig inte för att behöva stöna genom klyschiga romantikberättelser. Romantikgenren är ganska bred. Vad du än gillar i icke-romantiska genrer, du nämner, det finns en romans för dig: spänning (Waking with Enemies av Eric Jerome Dickey, berättad av Dion Graham); paranormal (Shades of Wicked av Jeaniene Frost, berättad av Tavia Gilbert); utomjordingar (Alien Instinct av Tracy Lauren, berättad av Noelle Bridges och Mason Lloyd); skräck (Libidinous Zombie av Rose Caraway, Jade A. Waters och Tasmin Flowers, berättad av Rose Caraway).

Glöm inte: du och din partner kan också läsa erotiska böcker högt för varandra.

Ljudböcker är inte det enda erotiska hörselnöjet som finns. Försök att läsa erotiska böcker högt för varandra. Vill du veta hur man gör högläsning ångande?

Prova dessa tips från Andi Arndt, en prisbelönt ljudboksberättare som berättar romantik och andra genrer under sitt eget namn och erotik under en pseudonym:

Kämpa inte mot fnissen:

Fnissa dig igenom tills de har arbetat sig ur ditt system. Det kan ta några sessioner.

Ge dig själv tillåtelse att säga ångande ord och scener högt: Låt dig inte skrämmas: de är bara ord.
Arbeta dig upp till den komfortnivå du vill ha. Öva själv. Använd röstmemofunktionen på din smartphone för att spela in en enda enkel mening och skicka den sedan till din partner.

När du är i ett rum med din partner, luta dig tillbaka mot rygg för att läsa. Använd boklampor så att belysningen i rummet kan förbli dämpad.

Försök inte låta sexig: Läs bara med din egen röst. Du behöver inte förändra dig själv till något du inte är. Du införlivar denna nya sak i den du redan är.

Tänk på din andning: Andningen kan vara uttrycksfull. Lugna dina nerver för att slappna av din andning och låt din röst vara mjuk. Du talar trots allt in i örat på någon bredvid dig.

Lämna ditt dömande jag vid dörren: närma dig detta med ett öppet sinne och bara ha kul!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇