2 böcker av Frida Boisen du måste läsa

Frida Boisen har skrivit 3 böcker genom årens gång, här är 2 vi rekommenderar att man läser.

1. Berätta aldrig det här (2020)

Medieprofilen Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den hemlighet som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. I romanform berättar hon nu sin historia.

Det är mors dag och Frida har glömt att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död.

Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar. Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi.

På ett lika litterärt som lättillgängligt språk navigerar författaren genom då- och nutid, och kombinerar bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppenhet i sin strävan att bryta rådande tabun.

2. Digital passion: så blir du en vinnare med sociala medier (2018)

Ny bok av författaren till Digital succé. Utvecklingen har aldrig gått så fort! I Digital passion får du 175 aktuella tips på hur du slår igenom bruset i sociala medier, hur du bygger stories med video, lyckas med influencer marketing, dark social och mycket mer.

Se även  Lucinda Rileys 3 bästa böcker på svenska du måste läsa

Oavsett om du är fattig eller rik, ung eller gammal, egenföretagare eller lärare, bor på landsbygden eller i stan, så kan du sätta agendan och få miljoner att lyssna på ditt budskap.

Sveriges främsta digitala profil, Frida Boisen, delar i boken generöst med sig av sin personliga resa, och ger konkreta tips på hur alla kan slå igenom digitalt, bygga sitt varumärke, sin business och nå ut med sociala medier.

Se även  3 böcker av Sylvia Browne på svenska du måste läsa

Hon berättar om hur hon tog sig från uppväxten i betongförorten i Västra Frölunda, till att bli Sveriges yngsta kvinnliga chefredaktör någonsin för en kvällstidning, vinnare av Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och en av Sveriges ledande digitala chefer och experter.

Med hjälp av Fridas nycklar till digitalt genomslag kan alla som vill med mod och passion göra sig hörda!

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!

– Thérèse Lundquist, Bergendahls

FRIDA BOISEN har utsetts till Sverigs bästa digitala ledare och är författare till Digital succé.

Hon är digital chef och ansvarig utgivare på Bonnier Magazines & Brands och driver Nordens största influencernätverk, är rankad som en av Sveriges främsta sociala medier-experter, stående sociala medier-expert på SVT, framgångsrik talare världen över, chefredaktör i mer än tio år för GT/Expressen och ett flertal magasin.

Se även  David Baldaccis 3 bästa böcker på svenska

Hon har prisats för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala the INMA Awards i San Francisco, är programledare för Lyxfällan, och är en av Sveriges mest lästa och delade krönikörer för Expressen.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇