Länkar

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Det här är en sida på vår webbplats där vi länkar till resurser och webbplatser vi finner användbara.

http://www.elbogen.se/ – Antikvariat Elbogen har funnits i Malmö sedan 1994. I butiken har de ett större urval böcker i olika genrer – ca. 25.000 titlar! Nya böcker kommer in kontinuerligt.

https://moderskeppet.se/ – Moderskeppet är en webbplats där du kan gå mängder av olika fantastiska kurser på nätet där du dessutom blir vägledd av riktigt duktiga lärare under tiden. Deras egna rubrik på startsidan är “Hundratals onlinekurser och e-böcker i foto, bildbehandling, video och design” vilket säger det mesta om verksamheten. Spana in!

https://forfattarskola.se/ – en webbplats för människor som vill gå skrivarkurser och bli bättre författare.

https://projektledning.se/ – Allt för dig som Projektledare 2021 [över 150 artiklar]

https://bestigakebnekaise.se/ – Bestiga Kebnekaise – Online guide till Kebnekaise Topp

https://balevo.se – Tjänster för hållbart ledarskap, arbetsmiljö, stresshantering

http://hannelesbibliotek.blogspot.com/ – Besök Hanneles bokblogg för att upptäcka nya böcker!

https://allastudier.se/utbildningar/kreativt-skrivande – AllaStudiers portal, perfekt för dig som är på jakt efter idéer och guider kring kreativt skrivande.

https://www.studentum.se/utbildning/skrivutbildning – En lista över bra skrivutbildningar du kan gå i Sverige, perfekt för dig som har drömmar om att bli författare.

https://studentnode.com/ – StudentNode är en del av Poolia och syftar till att få studenter och företag att kopplas samman. Riktigt coolt och givande projekt.

https://www.babysits.se/ – BabySits är webbplatsen för dig på jakt efter barnvakter och barnvaktsjobb.

Inlägg senast uppdaterat: 20 oktober, 2021

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Nabil heter jag och är grundaren av 1MiljonBoktips. Jag är, som namnet på sajten avslöjar, helt galen i böcker & ljudböcker! 📚

Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Nabil