Länkar

Det här är en sida på vår webbplats där vi länkar till resurser och webbplatser vi finner användbara.

http://www.elbogen.se/ – Antikvariat Elbogen har funnits i Malmö sedan 1994. I butiken har de ett större urval böcker i olika genrer – ca. 25.000 titlar! Nya böcker kommer in kontinuerligt.

https://moderskeppet.se/ – Moderskeppet är en webbplats där du kan gå mängder av olika fantastiska kurser på nätet där du dessutom blir vägledd av riktigt duktiga lärare under tiden. Deras egna rubrik på startsidan är ”Hundratals onlinekurser och e-böcker i foto, bildbehandling, video och design” vilket säger det mesta om verksamheten. Spana in!

https://forfattarskola.se/ – en webbplats för människor som vill gå skrivarkurser och bli bättre författare.

https://projektledning.se/ – Allt för dig som Projektledare 2021 [över 150 artiklar]

https://bestigakebnekaise.se/ – Bestiga Kebnekaise – Online guide till Kebnekaise Topp

https://balevo.se – Tjänster för hållbart ledarskap, arbetsmiljö, stresshantering

http://hannelesbibliotek.blogspot.com/ – Besök Hanneles bokblogg för att upptäcka nya böcker!

https://allastudier.se/utbildningar/kreativt-skrivande – AllaStudiers portal, perfekt för dig som är på jakt efter idéer och guider kring kreativt skrivande.

https://www.studentum.se/utbildning/skrivutbildning – En lista över bra skrivutbildningar du kan gå i Sverige, perfekt för dig som har drömmar om att bli författare.

https://studentnode.com/ – StudentNode är en del av Poolia och syftar till att få studenter och företag att kopplas samman. Riktigt coolt och givande projekt.

https://www.babysits.se/ – BabySits är webbplatsen för dig på jakt efter barnvakter och barnvaktsjobb.

https://historiesajten.se/ – Svensk & Europeisk historia fram till 1900, med tonvikt från 1500 och framåt. Superbra wepplats. Perfekt för elever.

https://www.internetstart.se/ – En snabb startsida som du kan anpassa efter dina behov. Vi har samlat de bästa länkarna inom alla kategorier. Allt du behöver på ett ställe!

Inlägg senast uppdaterat: 31 maj, 2023