LÀr dig AutoCAD: 3 bÀsta böckerna

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Det hÀr Àr vÄr lista över vad vi anser vara de 3 bÀsta böckerna för att lÀra sig AutoCAD.

Vissa av böckerna Àr inte skrivna pÄ svenska, vÀnligen ha detta i Ätanke.

1. AutoCAD 2020 Grundkurs (2019)

För Dig som skall börja med AutoCAD och vill fÄ en inblick i programmets alla möjligheter. MÄlsÀttningen med kursen Àr att ge en bra start i CAD- tekniken. Efter genomgÄngen kurs skall Du ha fÄtt goda grunder i AutoCAD för att kunna framstÀlla ritningar i 2D.

2. Mastering AutoCAD Civil 3D 2016 (2015)

En engelsk bok som slÀpptes Är 2015 men Àr relevant Àn idag i vÄrt tycke.

Du lÀr dig hur du navigerar i programvaran och anvÀnder viktiga verktyg och hur du sÀtter ihop allt i ett verkligt projekt. DjupgÄende diskussioner omfattar kartlÀggning, inriktning, yta, betyg, tvÀrsnitt och mer, och instruktörens stödmaterial Àr en idealisk resurs för utbildning och utbildning. Denna bok tar dig frÄn nybörjare till proffs, sÄ att du kan fÄ ut det mesta av AutoCAD Civil 3D varje steg pÄ vÀgen.

3. AutoCAD 2021 3D Modelling (2020)

Denna bok ger nya och erfarna anvÀndare steg-för-steg-procedurer för att skapa och modifiera 3D-modeller, arbeta med kameror och lampor, tilldela material till objekt, rendering och utskrift.

Till skillnad frÄn mÄnga AutoCAD-konkurrenter anvÀnder den bÄde metriska och imperialistiska enheter för att illustrera de otaliga verktygen för denna populÀra applikation.

AnvĂ€nd den medföljande CD: n för att stĂ€lla in ritövningar och projekt och se alla bokens figurer inklusive fĂ€rg. AutoCAD 2021 3DModeling innehĂ„ller 50 ‘mini-workshops’ som slutför smĂ„ projekt frĂ„n koncept till faktiskt planering.

Lösning av alla workshops simulerar skapandet av fullstÀndiga projekt (arkitektoniska och mekaniska) frÄn början till slut, utan att förbise nÄgra av de grundlÀggande kommandona och funktionerna i AutoCAD 2021.

Funktioner ger nya och erfarna anvÀndare steg för steg procedurer för att skapa och modifiera 3D-modeller i bÄde metriska och kejserliga CD-skivor kan anvÀndas för att stÀlla in ritövningar och -projekt och se bokens figurer i fÀrg


Vi hoppas du lÀr dig AutoCAD pÄ kort tid med hjÀlp av nÄgon bok ovan.

Stort lycka till i din resa!

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!