Lär dig AutoCAD: 3 bästa böckerna

Det här är vår lista över vad vi anser vara de 3 bästa böckerna för att lära sig AutoCAD.

Vissa av böckerna är inte skrivna på svenska, vänligen ha detta i åtanke.

1. AutoCAD 2020 Grundkurs (2019)

För Dig som skall börja med AutoCAD och vill få en inblick i programmets alla möjligheter. Målsättningen med kursen är att ge en bra start i CAD- tekniken. Efter genomgången kurs skall Du ha fått goda grunder i AutoCAD för att kunna framställa ritningar i 2D.

2. Mastering AutoCAD Civil 3D 2016 (2015)

En engelsk bok som släpptes år 2015 men är relevant än idag i vårt tycke.

Se även  3 böcker om Linux du måste läsa

Du lär dig hur du navigerar i programvaran och använder viktiga verktyg och hur du sätter ihop allt i ett verkligt projekt. Djupgående diskussioner omfattar kartläggning, inriktning, yta, betyg, tvärsnitt och mer, och instruktörens stödmaterial är en idealisk resurs för utbildning och utbildning. Denna bok tar dig från nybörjare till proffs, så att du kan få ut det mesta av AutoCAD Civil 3D varje steg på vägen.

3. AutoCAD 2021 3D Modelling (2020)

Denna bok ger nya och erfarna användare steg-för-steg-procedurer för att skapa och modifiera 3D-modeller, arbeta med kameror och lampor, tilldela material till objekt, rendering och utskrift.

Till skillnad från många AutoCAD-konkurrenter använder den både metriska och imperialistiska enheter för att illustrera de otaliga verktygen för denna populära applikation.

Se även  7 bästa böckerna om digital marknadsföring 2021

Använd den medföljande CD: n för att ställa in ritövningar och projekt och se alla bokens figurer inklusive färg. AutoCAD 2021 3DModeling innehåller 50 ’mini-workshops’ som slutför små projekt från koncept till faktiskt planering.

Lösning av alla workshops simulerar skapandet av fullständiga projekt (arkitektoniska och mekaniska) från början till slut, utan att förbise några av de grundläggande kommandona och funktionerna i AutoCAD 2021.

Funktioner ger nya och erfarna användare steg för steg procedurer för att skapa och modifiera 3D-modeller i både metriska och kejserliga CD-skivor kan användas för att ställa in ritövningar och -projekt och se bokens figurer i färg


Vi hoppas du lär dig AutoCAD på kort tid med hjälp av någon bok ovan.

Se även  3 bra böcker för att lära sig Excel snabbt - bästa excelböckerna

Stort lycka till i din resa!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇