3 böcker av Leila Lindholm att spana in

Efter att ha lärt svenskar att matlagning kan vara både roligt, vackert, inkluderande och näringsrikt, har Leila Lindholm inte bara blivit ansiktet utåt för en ny tidsålder inom tv-matlagning – hon har skapat ett kulinariskt imperium som idag sträcker sig långt utanför Sveriges gränser.

Det här är 3 av Leila Lindholms böcker att spana in ifall du vill bli mer bekant med henne och hennes matlagning.

1. The Fresh Foodie (2015)

Personlig hälsning från Leila:

Hej!
Vad roligt att du gillar böcker och älskar kanske precis som jag både matlagning och bakning! Nu kommer jag med en alldeles ny, härlig kokbok full av fräscha, enkla och hälsosamma recept från rena råvaror, som passar hela familjen. Hoppas att ni gillar den!

Kram Leila.Leila Lindholms nya kokbok The Fresh Foodie är fylld av nytänkande, enkla, nyttiga och fräscha recept från rena råvaror och super-food- ingredienser. En bok för alla som vill leva sund livsstil och ändå njuta av fantastiskt god mat och godsaker. Det är ingen dietbok utan en bok med fokus på hälsa och välbefinnande lättlagade vardagsrätter för hela familjen.

Se även  John Grishams 5 bästa böcker genom tiderna

Med tydliga markeringar hittar du enkelt de recepten som är äggfria, glutenfria, laktosfria eller sockerfria. Det finns även massor av vegetariska recept som man inte ens tänker på att de är varken vegan eller vegetariska. Det är en kokbok som vänder sig till hela familjen med goda recept som är enkla att laga för alla tillfällen. Det kommer att bli en ny receptbibel för alla som vill leva en aktiv livsstil och äta mat utan tillsatser lagad på naturliga ingredienser.

– Den här boken är nog min mest geniala hitintills. Jag knappt kan bärga mig till att få dela med mig av de nya recepten. Det är ett nytt fräscht sätt att laga mat på som gör gott för hälsan – både invändigt och utvändigt. Recepten är briljant enkla och goda och det är mat som funkar för hela familjen.

En bok om Super Food – Clean Eating – Raw Food – Food for life

Its all about fresh food – Ät gott och känn dig fantastisk!

2. Sweet Christmas (2016)

Leilas kokbok Sweet Christmas är fylld av både traditionella och nytänkande recept inför julen. Här finner du allt från de saftigaste saffransbullarna, Rocky Road, hemkokt smörkola, knäckbräck, saffranspäron, till hennes knep för att lyckas med de allra godaste och sprödaste pepparkakorna.

Se även  9 bästa böckerna som utspelar sig i Chicago

Hon bjuder på alla typer av julgodis, även nyttigare varianter utan vitt socker som är fantastiskt goda. Julen är en magisk tid där festligheter står i centrum.

Njut av över 100 av Leilas goda favoritrecept som kommer att förgylla ditt julfirande år efter år.

3. Welcome Home: Tankar, idéer och tips om hur du skapar ett tidlöst och levande hem (2013)

Skapa ditt drömhem med Welcome Home och ta del av inspiration från Leila Lindholm!

Med Leilas, mästaren på bakning och matlagning, goda smak är det inte konstigt att den nya inredningsboken redan blivit riktigt populär.

Welcome Home är en inredningsbok med tankar, idéer och tips om hur du stylar hela ditt hem och gör det både praktiskt och levande.

En bok fylld av bilder och illustrationer med inspiration från olika miljöer allt från klassisk kolonialstil till fransk romantik.

Se även  Jane Austens 3 bästa böcker du måste läsa

Här får du hjälp att hitta din stil och knep för att skapa ett tidlöst hem fyllt av harmoni!

Vi visar till exempel hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, hänger tavlor och ljussätter ett rum.

Efter att ha arbetat många år tillsammans med att skapa miljöer till tv-inspelningar och böcker kommer här Leila Lindholm och Ulrika Magnusson gemensamma bok Welcome Home.

Det här är en bok du kommer att ha glädje av länge!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇