10 bra böcker för att lÀra sig Photoshop 2021

Adobe Photoshop Àr i sÀrklass vÀrldens bÀsta mjukvara för att manipulera bilder, varför det inte Àr sÄ konstigt att det blivit sÄ populÀrt.

Ett problem Photoshop lĂ€nge haft — sett till naturen av att man försöker manipulera högupplösta bilder — Ă€r just mĂ€ngden val i menyerna och den allmĂ€nna röran som Ă€ger rum nĂ€r man vĂ€l anvĂ€nder sig av programmet i syfte att börja manipulera sina bilder.

Till en följd av detta har det förstÄs skrivits otaliga mÀngder böcker om just Photoshop i syfte att lÀra hobbyister och proffs vÀrlden över just hur man behandlar bilder pÄ allra bÀsta sÀtt.

Jag har dÀrför tagit mig tiden att sammanstÀlla vad jag anser vara de 10 bÀsta böckerna om Photoshop. Jag hoppas du hittar en ny, rolig och intressant bok att blÀddra i som fÄr din kreativa att Ädra att spruta som aldrig förr. Stort lycka till i ditt letande. Jag tror pÄ dig!

1. Absolute Beginners Guide To Mastering Photoshop And Creating World Class Photos av Andrew McKinnon (2016)

Det hÀr Àr en bok menad för nybörjare till Photoshop intresserade av att lÀra sig mer om programmet.

FÄ rÀtt instruktioner frÄn första början för att bli en Photoshop-gud!

Är du redo att lĂ€ra dig Photoshop och skapa bilder av högsta kvalitet?

NĂ€r du laddar ner ”Photoshop: Absolute Beginners Guide to Mastering Photoshop And Creating World Class Photos”, kommer du att upptĂ€cka en mĂ€ngd kunskap om denna viktiga redigeringsprogramvara.

Den hÀr boken förklarar bland annat grunderna i Photoshop-grÀnssnittet:

 • MenyfĂ€ltet
 • AlternativfĂ€ltet
 • VerktygslĂ„dan
 • FĂ€rgpaletten
 • Historia
 • Text

”Photoshop: Absolute Beginners Guide to Mastering Photoshop And Creating World Class Photos” förklarar de bĂ€sta sĂ€tten att anvĂ€nda paletter pĂ„ sĂ„ att till och med en nybörjare förstĂ„r det:

 • Skikten
 • Justeringar
 • FĂ€rgkanaler
 • FĂ€rgvĂ€ljare
 • FĂ€rgprover
 • Historia
 • Text

”Photoshop: Absolute Beginners Guide to Mastering Photoshop And Creating World Class Photos” lĂ€r dig ocksĂ„ grunderna i Touch Ups, fĂ€rgkorrigeringar och förbĂ€ttringar för att göra dina foton sĂ„ bra som möjligt.

Du lÀr dig hur du anvÀnder ritverktyg, till exempel penna, mÄlarhink och form- och linjeverktyg. Den hÀr boken hjÀlper dig till och med att anvÀnda ett stort antal filter för fantastiska visuella effekter!

Kom ihĂ„g – med den hĂ€r boken fĂ„r du ocksĂ„ De 20 bĂ€sta Photoshop-tipsen och tricks, 5 tips för att fotografera och skapa framgĂ„ngsrika HDR-foton och lĂ€ra dig hur du fĂ„r HDR-stilresultat i Photoshop genom att anvĂ€nda lager!

Ladda ner ”Photoshop: Absolute Beginners Guide to Mastering Photoshop And Creating World Class Photos” idag och börja bli kreativ! Du kommer bli sĂ„ glad över att du tog steget!

Sammanfattning: Det hĂ€r Ă€r nog den enskilt bĂ€sta boken om Photoshop för nybörjare dĂ€r ute. Den har nĂ€stan bara fĂ„tt positiva recensioner och kommer nog inte tappa sin placering pĂ„ vĂ„r eller andras topplista nĂ„gon gĂ„ng snart. Det hĂ€r Ă€r boken som lĂ€r dig Photoshop snabbt, men inte bara det — boken lĂ€r dig Ă€lska Photoshop ocksĂ„. Du slĂ„r med andra ord tvĂ„ flugor i en smĂ€ll genom att köpa den hĂ€r rackaren.

2. Adobe Lightroom CC and Photoshop CC for Photographers Classroom in a Book av Lesa Snider (2016)

Den hÀr boken Àr det snabbaste, enklaste och mest omfattande sÀttet att lÀra sig Adobe Lightroom samtidigt som Adobe Photoshop. Inte konstigt att boken blivit sÄ populÀr med andra ord.

Classroom in a BookÂź, den mest sĂ„lda serien med praktiska arbetsböcker för programvarutrĂ€ning, erbjuder vad ingen annan bok eller ett trĂ€ningsprogram gör – en officiell utbildningsserie frĂ„n Adobe Systems Incorporated, utvecklad med stöd av Adobes produktexperter.

Det hÀr Àr alltsÄ en bok som effektivt sett sÀljs av Adobe sjÀlva.

”Adobe Lightroom CC och Photoshop CC for Photographers Classroom in a Book” innehĂ„ller nio lektioner som tĂ€cker grunderna och mer, med otaliga tips och tekniker som hjĂ€lper dig att bli mer produktiv med programmen. Du kan följa boken frĂ„n början till slut eller bara vĂ€lja de lektioner som intresserar dig.

Att köpa den hĂ€r boken innehĂ„ller vĂ€rdefulla online-tillbehör. Följ instruktionerna i avsnittet ”Komma igĂ„ng” i boken för att lĂ„sa upp Ă„tkomst till:

 • Nedladdningsbara lektionsfiler du behöver för att arbeta igenom projekten i boken
 • Web Edition som innehĂ„ller bokens fullstĂ€ndiga text, interaktiva frĂ„gesporter, videor som gĂ„r igenom lektionerna steg för steg och uppdaterat material som tĂ€cker nya funktioner frĂ„n Adobe
 • Att anvĂ€nda Lightroom CC och Photoshop CC tillsammans kan dramatiskt pĂ„skynda ditt arbetsflöde och minska redigeringstiden. Denna bok lĂ€r dig exakt nĂ€r du ska anvĂ€nda varje program och hur du skickar bilder fram och tillbaka mellan dem med högsta möjliga kvalitet.
 • Du lĂ€r dig hur man importerar, organiserar, korrigerar och lĂ€gger till kreativa fĂ€rgeffekter i Lightroom med globala och lokala redigeringsverktyg, samt hur man sammanfogar flera exponeringar och stygnpanorama.
 • I Photoshop lĂ€r du dig praktiska tekniker för att kombinera foton, retuschering pĂ„ pro-nivĂ„, skapa exakta val, maskera, förvandla ett foto till en mĂ„lning och en blyertsskiss och lĂ€gga till kreativa suddighetseffekter.
 • Tillbaka i Lightroom lĂ€r du dig att visa upp dina mĂ€sterverk genom att exportera dem i massor, dela via sociala medier, skapa konstkonstsignerade utskriftslayouter, bildspel, fotobok och webbgalleriprojekt.
Se Ă€ven  Martina Haags 3 bĂ€sta böcker du mĂ„ste lĂ€sa

Sammanfattning: Det hÀr Àr det enskilt snabbaste och lÀttaste sÀttet att lÀra sig bÄde Adobe Photoshop och Adobe Lightroom samtidigt, varför jag starkt rekommenderar att man köper den hÀr ifall man Àr sugen pÄ eller har ett behov av att lÀra sig bÄda programmen.

3. Photoshop CC: Visual QuickStart Guide av Elaine Weinmann och Peter Lourekas (2014)

Denna bÀstsÀljande guide frÄn författarna Elaine Weinmann och Peter Lourekas har varit en guide för professionella fotografer och designers och den lÀrobok som valts i college-klassrum i Ärtionden.

Denna utgÄva innehÄller deras varumÀrkesegenskaper med tydliga, kortfattade, steg-för-steg-instruktioner; hundratals bilder i fullfÀrg; skÀrmdumpar av programfunktioner; och kompletterande tips och sidofÀlt i varje kapitel.

Nya och uppdaterade Photoshop CC-funktioner Àr tydligt markerade med ljusröda stjÀrnor i bÄde innehÄllsförteckningen och huvudtexten.

Sammanfattning: En grym bok för dig som vill lÀra dig Photoshop CC snabbt med hjÀlp av en bok som Àr vÀldigt rakt pÄ sak.

4. Photoshop CC Bible av Lisa DaNae Dayley och Brad Dayley (2013)

Den enda referensboken som alla Photoshop-anvÀndare behöver!

Adobe Photoshop CC Àr den branschledande programvaran för bildredigering, och den senaste versionen har mÄnga nya spÀnnande funktioner. Denna omfattande resurs kommer igÄng med grunderna och lyfter sedan fram de senaste uppdateringarna och Àndringarna av nya Photoshop CC (Creative Cloud).

Du lÀr dig alla aspekter av Photoshop CC, frÄn grunderna för bildredigering till tekniker för att arbeta med histogrampaletten, LinsoskÀrpa, MatchfÀrg och verktyg för fÀrgbyte samt kortkommandon.

‱ Utforskar retuschering och fĂ€rgkorrigering, arbetar med Camera Raw-bilder, förbereder foton för utskrift eller webben och mycket mer

‱ Detaljerar vad nybörjare behöver veta och delar information pĂ„ mellannivĂ„ om viktiga verktyg och procedurer

‱ Delar in tekniker för retuschering, fĂ€rgkorrigering, manipulering, kombination av bilder samt alla nya funktioner och förbĂ€ttringar i den senaste versionen

Photoshop CC Bible Àr viktig lÀsning för alla, frÄn fotohobbyister till proffs inom grafisk design, publicering, videoredigering, animering och sÀndning.

Sammanfattning: Den enda referensboken som alla Photoshop-anvÀndare behöver!

5. Adobe Photoshop: A Complete Course and Compendium of Features av Stephen Laskevitch (2020)

”Adobe Photoshop: A Complete Course and Compendium of Features” Ă€r din guide för att skapa, redigera och förbĂ€ttra bilder och design i Adobe Photoshop. Oavsett om du retuscherar ett fotografi, gör en simulerad kritritning eller skapar ett sammansatt foto med en 3D-ritning Ă€r Photoshop verktyget för dig ― och den hĂ€r boken lĂ€r dig allt du behöver veta.

Först, med en komplett kurs som innehÄller en uppsÀttning projekt och lektioner frÄn Adobe Certified Instructor Steve Laskevitch, lÀr du dig de procedurer som behövs för att anvÀnda Photoshop effektivt och professionellt. Dussintals lektioner ingÄr som kan anvÀndas pÄ vilken grafik du har i Ätanke.

Genom dessa steg-för-steg-lektioner kommer du att exponeras för alla Photoshop-funktioner i praktiska sammanhang och dess bÀsta metoder för optimala arbetsflöden. För att slutföra kursen tillhandahÄller vi lektionsdokument och deras tillgÄngar att ladda ner. Dessa kan till och med fungera som utgÄngspunkter för dina egna projekt.

För större kunskapsdjup och efterföljande referens anvĂ€nder du kompendiet för att avslöja mer av ”hur” och ”varför” i Photoshop. Med varje lĂ€ttĂ„tkomligt Ă€mne kan du hitta och utforska alla Photoshops viktigaste funktioner och koncept pĂ„ djupet. Med korsreferenser mellan kursen och kompendiet kompletterar bokens tvĂ„ delar varandra perfekt.

BÀst av allt, nÀr lektionerna i kursen Àr klar kommer kompendiet att fortsÀtta att fungera i mÄnader och Är framöver.

LÀr dig steg för steg hur du:

‱ Skapa en ideal arbetsyta
‱ Masterval och masker
‱ Arbeta med typ och borstar
‱ AnvĂ€nd blandningslĂ€gen för att kombinera bilder
‱ Dra nytta av smarta objekt
‱ Bli effektivare och effektivare med handlingar och manus
‱ Och mycket mer!

Sammanfattning: En vÀldigt ny bok som lÀr ut Photoshop vÀldigt bra i mitt tycke.

6. Mastering Adobe Photoshop Elements 2020: Supercharge your image editing using the latest features and techniques in Photoshop Elements av Robin Nichols (2020)

En konkret steg-för-steg guide skapad för att ta dina bildredigeringsfÀrdigheter frÄn nybörjare till avancerade med kraftfulla Photoshop Elements-verktyg och tekniker i kombination med Adobes senaste AI-teknik. Boken Àr och lÀr dig:

 • Uppdaterad till den senaste versionen av Photoshop Elements 2020 med fokuserad tĂ€ckning pĂ„ Adobes senaste AI-teknik
 • Organisera, söka och hĂ„lla koll pĂ„ ett stĂ€ndigt ökande antal bilder och videor med hjĂ€lp av expertmetoder
 • UpptĂ€cka vanliga lösningar pĂ„ ett stort antal fotografiska och bildredigeringsproblem

Adobe Photoshop Elements Àr en rastergrafikredigerare för nybörjarfotografer, bildredigerare och hobbyister. Uppdaterad och förbÀttrad för att tÀcka de senaste funktionerna i Photoshop Elements 2020, inkluderar den hÀr andra upplagan en fokuserad tÀckning av Adobes nya AI-drivna funktioner som Àr utformade för att göra redigeringsprocessen mer effektiv, kreativ och rolig.

Se Ă€ven  5 bĂ€sta böckerna av Mark Twain du mĂ„ste lĂ€sa

Den hÀr boken tar dig igenom komplexiteten i bildredigering i bitar som Àr lÀtta att följa och hjÀlper dig att snabbt kÀnna igen redigeringsutmaningen och anvÀnda lÀmpliga verktyg och tekniker för att övervinna den.

Du börjar med att lÀra dig att importera, organisera, hantera, redigera och anvÀnda dina bilder i ett format som Àr utformat för kreativa fotografiprojekt. Under hela denna Adobe Photoshop Elements-bok kommer du att upptÀcka hur du kan lösa olika fotografiska problem med en omfattande repertoar med vanligt anvÀnda lösningar.

Vanliga processer som att tillÀmpa konstnÀrliga effekter pÄ kreativa projekt, anpassade bildomstÀllningar, bearbeta bilder för sociala medier och andra filexportmetoder kommer ocksÄ att behandlas.

I slutet av den hÀr boken har du lÀrt dig om de imponerande verktygen som finns tillgÀngliga i Photoshop Elements 2020, och hur den Àr utformad inte bara för fotografer som vill doppa tÄrna i redigeringsvÀrlden utan ocksÄ för dem som vill ha en enkel men effektiva idéer om hur de kan utöka sin kreativitet samtidigt som de Àr tidseffektiva.

Vad du kommer att lÀra dig i den hÀr boken:

 • Utforska de automatiska AI-drivna funktionerna som Ă€r utformade för att göra redigeringsprocessen snabbare och mer effektiv
 • LĂ€gg till grafiska element i valfri komposition, fotografi eller illustration
 • Övervinna utmaningarna nĂ€r du redigerar bilder i flera lager för dina fotografiprojekt
 • Utveckla illustrativa fĂ€rdigheter med Photoshop Elements ritverktyg
 • LĂ€r dig tekniker för professionell retuschering av foton
 • Arbeta med online- och lokala mallar för att skapa kalendrar, gratulationskort och andra projekt

Vem den hÀr boken Àr för:

Denna bok Ă€r för kreativa och entusiastiska fotografer med grundlĂ€ggande erfarenhet av fotoredigering. Om du vill organisera din bildsamling och ta kontroll över efterbehandlingsbehov, kommer du att hitta den hĂ€r boken anvĂ€ndbar. Även om det inte Ă€r nödvĂ€ndigt kan fotograferingsförmĂ„ga tillsammans med grundlĂ€ggande fotoredigeringskunskap hjĂ€lpa dig att fĂ„ ut det mesta av denna bok.

InnehÄllsförteckning:

 • Översikt över Photoshop Elements-funktioner
 • StĂ€lla in Photoshop-element frĂ„n Scratch
 • Grunderna för bildredigering
 • Bild Makeover
 • Enkla kreativa projekt
 • Avancerade tekniker: lager och maskering
 • Avancerade tekniker: Retuschering, val och text
 • Avancerade rit- och mĂ„lningstekniker
 • Exportera det fĂ€rdiga arbetet
 • BĂ€sta praxis
 • Feature Appendix

Sammanfattning: En helt fantastisk bok, kanske den enskilt bÀsta, om Adobe Photoshop Elements specifikt. Det hÀr Àr boken du inte bör fÄ nog av ifall du Àr en nybörjare till bildredigering och pÄ jakt efter nÄgot som kan ta dina fÀrdigheter till nÀsta nivÄ nÀstan omedelbart.

7. Adobe Photoshop Lightroom Classic Classroom in a Book av Rafael Concepcion (2020)

Det snabbaste, enklaste och mest omfattande sÀttet att lÀra sig Adobe Photoshop Lightroom Classic!

”Classroom in a Book¼”, den mest sĂ„lda serien av praktiska arbetsböcker för programutbildning, erbjuder vad ingen annan bok eller ett trĂ€ningsprogram gör – en officiell utbildningsserie frĂ„n Adobe, utvecklad med stöd av Adobes produktexperter.

”Adobe Photoshop Lightroom Classic Classroom in a Book (release 2020)” innehĂ„ller 12 lektioner som tĂ€cker grunderna och mer, och ger otaliga tips och tekniker som hjĂ€lper dig att bli mer produktiv med programmet. Du kan följa boken frĂ„n början till slut eller bara vĂ€lja de lektioner som intresserar dig.

Sammanfattning: En grym kurs i Adobe Photoshop Lightroom Classic helt enkelt.

8. Adobe Photoshop Elements 2020 Classroom in a Book av Jeff Carlson (2020)

”Adobe Photoshop Elements 2020 Classroom in a Book” Ă€r det mest grundliga och omfattande sĂ€ttet för dig att bemĂ€stra Adobes branschledande konsumentinriktade fotoredigeringsprogram — Adobe Photoshop Elements.

Varje kapitel i den hÀr stegvisa lektionsbaserade guiden innehÄller ett projekt som bygger pÄ din vÀxande kunskap om programmet, medan granskningsfrÄgor i slutet av kapitlet förstÀrker varje lektion.

Du lÀr dig grunderna för att redigera dina bilder med Photoshop Elements och lÀr dig hur du bÀst anvÀnder programmets mÄnga nya funktioner.

Den hÀr utgÄvan tÀcker mÄnga nya och förbÀttrade funktioner i Adobe Photoshop Elements 2020, inklusive tvÄ verktyg baserade pÄ Adobe Sensei AI-teknik som slÀpper ut huden för att förbÀttra mÀnniskors utseende medan de fortfarande ser naturliga ut, och fÀrglÀgga svartvita foton eller ge ett nytt utseende till fÀrgbilder.

Den revolutionerande Select Subject-funktionen gör komplexa val med ett klick som normalt tar mycket lÀngre tid att skapa. Och naturligtvis inkluderar den hÀr utgÄvan Auto Creations som levereras till din startskÀrm och nÄgra av de senaste guidade Àndringarna, till exempel ett roligt sÀtt att mÄla mönster pÄ valfritt foto.

Du kommer att upptÀcka nya tekniker som lÄter dig utöka din kreativitet och förbÀttra dina bilder frÄn den andra sidan av fotograferingsprocessen. Och du lÀr dig hur du skriver ut, exporterar och delar dina bilder.

Sammanfattning: Det mest grundliga och omfattande sĂ€ttet för dig att bemĂ€stra Adobes branschledande konsumentinriktade fotoredigeringsprogram — Adobe Photoshop Elements pĂ„ i mitt tycke.

9. Photoshop Elements Made Easy Enhance Your Memories With Ease av James Bernstein (2019)

Ända sedan smartphones slĂ€pptes pĂ„ marknaden förvandlas fler och fler till amatörfotografer med mĂ„nga av dem som tar nĂ„gra riktigt professionella bilder. Eftersom det Ă€r sĂ„ enkelt att fĂ„nga alla vĂ„ra speciella stunder vill mĂ„nga nu kunna redigera sina bilder sĂ„ att de ser bĂ€st ut förstĂ„s.

Det Àr hÀr programvara som Adobe Photoshop CC och dess mer anvÀndarvÀnliga version, Photoshop Elements spelar in. För de flesta hemanvÀndare och till och med vissa yrkesverksamma Àr Elements-versionen av Photoshop mer Àn tillrÀckligt kapabel för att göra dina genomsnittliga bilder till rena konstverk.

Se Ă€ven  John Le Carres 3 bĂ€sta böcker du mĂ„ste lĂ€sa

MÄlet med den hÀr boken Àr att fÄ igÄng dig med att anvÀnda Photoshop Elements och tÀcka alla saker du behöver veta för att lÄta dig starta ditt redigeringsÀventyr utan att du vill gÄ tillbaka till kameror som tar film!

Det hÄller fast vid grunderna men ÀndÄ tÀcker en mÀngd olika Àmnen för att hjÀlpa dig att uppnÄ nÄgra fantastiska resultat utan att behöva vara Photoshop-expert.

Kapitlen i boken tÀcker följande Àmnen:

 • Kapitel 1 – Vad Ă€r Photoshop Elements?
 • Kapitel 2 – Photoshop Elements-grĂ€nssnitt
 • Kapitel 3 – Starta redigeringsprocessen
 • Kapitel 4 – Lager
 • Kapitel 5 – GrundlĂ€ggande Photoshop-uppgifter
 • Kapitel 6 – Effekter, filter, stilar och grafik
 • Kapitel 7 – Spara och exportera dina foton
 • Kapitel 8 – Skriva ut dina foton
 • Kapitel 9 – Element Organizer
 • Kapitel 10 – InstĂ€llningar
 • Kapitel 11 – Installera element + för ytterligare funktioner

Om författaren av boken:

James Bernstein har arbetat med olika företag inom IT-omrÄdet sedan 2000 och hanterat teknik som SAN och NAS-lagring, VMware, sÀkerhetskopior, Windows-servrar, Active Directory, DNS, DHCP, nÀtverk, Microsoft Office, Exchange och mer.

Han har certifierats frÄn Microsoft, VMware, CompTIA, ShoreTel och SNIA, och fortsÀtter att strÀva efter att lÀra sig ny teknik för att frÀmja sin kunskap om en mÀngd olika Àmnen.

Han Àr ocksÄ grundaren av webbplatsen OnlineComputerTips.com, som erbjuder sina lÀsare vÀrdefull information om Àmnen som Windows, nÀtverk, hÄrdvara, programvara och felsökning. J

im skriver mycket av innehÄllet sjÀlv och lÀgger till nytt innehÄll regelbundet. Webbplatsen startades 2005 och gÄr fortfarande starkt idag.

Sammanfattning: Planerar du pÄ att jobba i Photoshop Elements? DÄ Àr det hÀr boken för dig.

10. Graphic Design: Learn It, Do It av Katherin A. Hughes (2019)

”Graphic Design: Learn It, Do It” Ă€r en introduktion till grunderna för grafisk design och Adobe Creative Cloud-applikationer som anvĂ€nds för att omsĂ€tta dessa begrepp i praktiken.

Denna bok Àr avsedd för produktionsorienterad publik, de som Àr intresserade av vad, varför och hur grafisk design fungerar bakom kulisserna.

”Vad” Ă€r effektiv grafisk design, en visuell lösning skapad med hjĂ€lp av designprinciperna som sticker ut pĂ„ en fullsatt marknadsplats. Denna diskussion inkluderar fĂ€rgteori, typografi och sidlayout.

Fokuset pĂ„ ”varför” kring design börjar med anledningarna till varför vi kommunicerar. UppmĂ€rksamhet Ă€gnas Ă„t syftet med den visuella lösningen och dess publik. Konversationen belyser utmatningsalternativen (utskrift mot skĂ€rmen) och deras relaterade filegenskaper.

Designens ”hur” adresserar stadierna för produktion och anvĂ€ndning av Adobe Photoshop CC, Illustrator CC och InDesign CC för att översĂ€tta en idĂ© till en visuell lösning.

Efter en översikt över varje applikation och dess anvÀndningsomrÄden tillhandahÄlls steg-för-steg-övningar för att frÀmja förtrogenhet med varje applikations arbetsyta och dess verktyg. Dessa övningar ger möjligheter att implementera designprinciperna och att producera exempel pÄ arbete för en designportfölj.

Nyckelfunktioner:

 • InnehĂ„ll baserat pĂ„ mer Ă€n ett decenniets erfarenhet av att lĂ€ra ut grafisk design
 • Samtida exempel och online-referenser
 • Guidade övningar för arbete i Adobe Creative Cloud-applikationer, Photoshop CC, Illustrator CC och InDesign CC
 • Medföljande trĂ€ningsfiler och stödmaterial som finns att ladda ner frĂ„n bokens kompletterande webbplats
 • DiskussionsfrĂ„gor och aktiviteter som ingĂ„r i slutet av kapitlen för att utöka de presenterade Ă€mnena

Sammanfattning: En bra introduktion till grafisk design i allmÀnhet, men alla Adobe Creative Cloud-applikationer i synnerhet.

Varför lÀsa böcker om Photoshop?

Adobe Photoshop Àr ett vÀldigt kraftfullt verktyg, förutsatt att du vet hur man anvÀnder det. DÀrför Àr det viktigt att du investerar i din kompetens genom att övervÀga att lÀgga nÄgra hundralappar pÄ att köpa en bra bok om just Photoshop.

Det finns mÀngder av böcker om Photoshop i allmÀnhet, men Àven böcker som specialiserar sig pÄ vissa funktioner och delar av Photoshop i synnerhet.

Böcker Àr, i vanlig ordning, ett kostnadseffektivt sÀtt att lÀra sig mer om Photoshop pÄ. Det behöver inte kosta skjortan att bli riktigt, riktigt duktig pÄ grafisk design.

Sammanfattning

Vad roligt att du lÀste Ànda hit!

Jag hoppas min lista över vad jag anser vara de bÀsta böckerna om Photoshop lett dig till att du hittat en ny favorit som inte bara fÄngar ditt intresse men Àven lÀr dig mycket mer Àn du trott var möjligt.

Det finns ingenting bÀttre Àn aha-upplevelser nÀr man lÀser böcker i syfte att lÀra sig nÄgot nytt.

Givetvis mÄste böckerna om Photoshop du eventuellt inhandlar kompletteras med faktiskt arbete i Photoshop varför jag föreslÄr att du följer eventuella guider som medföljer sÄ gott det gÄr pÄ egen hand.

LĂ€s alltsĂ„ inte bara böckerna — slĂ€ng upp en tom fil i Photoshop pĂ„ din dator och börja redigera den sĂ„ gott det gĂ„r med kunskapen du besitter för stunden efter att ha lĂ€st ett nytt, givande kapitel i boken.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇