Lucinda Rileys 3 bÀsta böcker pÄ svenska du mÄste lÀsa

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

Lucinda Riley Àr en irlÀndsk författare av populÀr historisk fiktion och en före detta skÄdespelerska. Riley tillbringade de första Ären av sitt liv i byn Drumbeg nÀra Belfast innan han flyttade till England. Vid 14 Ärs Älder flyttade hon till London till en specialiserad drama- och balettskola.

Det hÀr Àr vÄr lista över Lucinda Rileys 3 bÀsta böcker pÄ svenska.

1. Skuggsystern

Skuggsystern Ă€r den tredje delen i succĂ©serien De sju systrarna som har förtrollat en hel vĂ€rld. Star D’ApliĂšse stĂ„r vid ett vĂ€gskĂ€l efter hennes adoptivfars hastiga död. Han efterlĂ€mnade varsin ledtrĂ„d till Star och hennes fem systrar, sĂ„ att de skulle kunna ta reda pĂ„ mer om sitt ursprung. Ett antikvariat i London blir första steget pĂ„ Stars resa. Hon fĂ„r nya vĂ€nner och inser att hon har kopplingar till en kvinna vid namn Flora MacNichol, som ett hundra Ă„r tidigare slets mellan passionerad kĂ€rlek och sina plikter motfamiljen. Floras otroliga livshistoria förĂ€ndrar Star. Hon kan Ă€ntligen stiga utur sin syster CeCes skugga och öppna sitt hjĂ€rta för kĂ€rleken.

2. De sju systrarna

Succéserien som har förtrollat en hel vÀrld

De sju systrarna Àr den första delen i Lucinda Rileys succéserie som har förtrollat en hel vÀrld. Maia D ApliÚse har lÀnge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid GenÚvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt gÄr bort förÀndras allt. NÀr hennes fem systrar kommer hem för att ta farvÀl av fadern fÄr de alla varsin ledtrÄd, en nyckel till deras förflutna. Maias ledtrÄd för henne till en förfallen herrgÄrd i Rio de Janeiro, dÀr den Àventyrslystna Izabela Bonifacio levde Ättio Är tidigare. Tillsammans med en brasiliansk författare avslöjar Maia sanningen om sitt ursprung och vÄgar Àntligen öppna upp sig för kÀrleken.

Lucinda Riley föddes pÄ Irland och efter en tidig karriÀr som skÄdespelerska inom film, teater och tv, skrev hon vid 24 Ärs Älder sin första bok. Hennes romaner har översatts till 37 sprÄk, sÄlts i 20 miljoner exemplar vÀrlden över och toppat bÄde New York Times och Sunday Times bÀstsÀljarlistor.

3. Solsystern

Solsystern Àr den sjÀtte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel vÀrld.

PĂ„ ytan verkar Electra D’ApliĂšse ha allt: hon Ă€r vacker, rik och berömd. Men faderns plötsliga död har rubbat hennes redan sköra sinnestillstĂ„nd och hon dövar smĂ€rtan med alkohol och droger. SĂ„ fĂ„r hon ett brev frĂ„n en frĂ€mmande kvinna som hĂ€vdar att hon Ă€r hennes mormor …

Sökandet efter hennes egen familjehistoria leder Electra till Afrika. År 1939 anlĂ€nder Cecily Huntley-Morgan till Kenya efter att ha fĂ„tt sitt hjĂ€rta krossat i New York. DĂ€r möter hon tvĂ„ mĂ€nniskor som kommer att förĂ€ndra hennes liv för all framtid: boskapsfarmaren Bill Forsythe, kĂ€nd som den evige ungkarlen, och massajprinsessan Njala.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!