Bästa boken för bodybuilders och muskelbyggare

Något många inte vet om mig (Nabil) är att bodybuilding är ett stort intresse.

Jag finner hela processen kring muskelbyggande ytterst fascinerande.

Lite jobbigt är det att behöva äta hela tiden kanske, men annars är det en perfekt sport att utöva för en ensamvarg som mig!

Trots att det finns många böcker om träning i allmänhet och bodybuilding i synnerhet upplever jag inte utbudet vara det bästa på svenska språket.

Jag tänkte därför ta mig tiden att tipsa om en något annorlunda bok, nämligen den bästa boken för dig som bodybuilder just nu även fast den inte är skriven på svenska – nämligen Anabolic Cooking!

Anabolic Cooking: Bygg ren muskelmassa och bränn fett

Alla tycker om att prata om hur viktminskning och muskeluppbyggnad uppnås

20% motion och 80% kost.

Se även  3 böcker av Leila Lindholm att spana in

Anabolic Cooking (grovt översatt: Anabolisk matlagning) handlar om att få din kropp att sätta sig i ett anaboliskt tillstånd och behålla den där. Detta är det tillstånd där din kropp bäst tar upp näringsämnena som du konsumerar och använder dem för att bygga komplexa ämnen som muskler och friska vävnader.

Detta är motsatsen till ett kataboliskt tillstånd när kroppen bryter ner ämnen i sina grundformer.

När vi blir äldre blir det svårare att behålla kroppen i ett anabolt tillstånd eftersom kroppen blir mindre effektiv när det gäller bearbetning av näringsämnen. Det är därför anabol matlagning är så viktigt – eftersom det gör det möjligt för oss att kompensera för vår kropps egen brist på effektivitet när den blir äldre.

Klicka här för att besöka den officiella hemsidan för Anabolic Cooking.

Om författaren: Dave Ruel

Dave Ruel har varit ett namn i den amerikanska bodybuilding-scenen sedan 2006 och hans kärlek till bodybuilding, näring och matlagning har gett honom smeknamnet ”The Muscle Cook.”

Se även  3 böcker av Leila Lindholm att spana in

Hans framgångsrecept inkluderar att äta rent och träna cardio året runt, och inkludera ett magert protein till varje måltid, vilket är vad hans kokbok ’Anabolic Cooking’ handlar om.

Vem är boken Anabolic Cooking för?

Anabolic Cooking är boken för alla som vill bygga muskler, förlora fett och förbättra sina matvanor. Recepten är enkla men välsmakande och de är särskilt utformade för människor som inte har tid eller lust att laga flera gånger varje dag. Även om allt du vill göra är att börja äta lite hälsosammare är det här kokboken för dig.

Sammanfattning

Boken ’Anabolic Cooking’ är ett utmärkt verktyg för alla som behöver bli lite friskare eller som redan äter hälsosamt och bara vill lägga till några nya recept i sin repertoar.

Det är också ett fantastiskt värde för pengarna man får enligt oss.

Se även  3 böcker av Leila Lindholm att spana in

Klicka här för att besöka den officiella hemsidan för Anabolic Cooking.

Kort och gott – om du är en person som sysslar med bodybuilding så rekommenderar vi starkt den här boken.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇