Bokrecension: En andra chans av Jojo Moyes

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Titel: En andra chans
Författare: Jojo Moyes
Förlag: Printz Publishing
ISBN: 978-91-7771-038-7
Original titel: Still me
Serie: Livet efter dig #3
Antal sidor: 480

Handling

Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och sÀker pÄ att hon kan omfamna det nya Àventyret samtidigt som hon och ambulans-Sam hÄller sitt distansförhÄllande levande. Arbetet som assistent hos Agnes, den unga hustrun till en av New Yorks rikaste mÀn, tar Lou in i stadens absoluta toppskikt.

PÄ en vÀlgörenhetsbal möter hon Joshua Ryan, en man som bÀr med sig en viskning av Lous förflutna. 

Lou försöker hÄlla ihop sina bÄda vÀrldar, och upptÀcker att hon tvingas bÀra pÄ hemligheter, inte bara sina egna som kan orsaka katastrofala förÀndringar i hennes liv.

Och nÀr allt stÀlls pÄ sin spets mÄste hon frÄga sig: Vem Àr Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjÀrta som bor pÄ tvÄ platser? 

Mitt omdöme

“En andra chans” Ă€r den tredje och avslutande boken om Louisa Clark. Jag Ă€lskade “Livet efter dig”, den var helt underbar. Andra boken i serien “Arvet efter dig” var faktiskt en besvikelse, den var ok men inte mer Ă€n sĂ„.

DĂ€rför hade jag inte sĂ„ jĂ€ttehöga förvĂ€ntningar pĂ„ “En andra chans”. Tur för mig att jag blev positivt överraskad. Egentligen behövdes det inte tvĂ„ uppföljare pĂ„ den underbara första boken. Men jag Ă€r glad att jag avslutade serien, jag har egentligen svĂ„rt att inte fullfölja en serie.

“En andra chans” Ă€r faktiskt ett perfekt avslut pĂ„ trilogin.
Det enda negativa Àr att jag tyckte den var för lÄng för sitt eget bÀsta, det blir lite tjatigt och utdraget.

LÀtt att komma in och följa handlingen.

UnderhĂ„llande och mysig lĂ€sning. Det Ă€r hĂ€rligt att Ă„terse Louisa och hennes kaotiska familj, de har en sĂ„n vĂ€rme och kĂ€rlek. Jojo Moyes kan detta med att beskriva karaktĂ€rer, Margot De Witt och hennes hund Dean Martin var nog de jag föll mest för. SvĂ„rast hade jag för Lou och Sams relation. Återigen i en relation: hur svĂ„rt ska det vara att prata med varandra.

InlÀgg senast uppdaterat: 2 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇