Bokrecension:Minirecension – Het

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Het
Originalets titel: Het
Författare: Åsa Anderberg Strollo, Gunnar Ardelius, Lisa BjĂ€rbo, Inti Chavez Perez, Manne Forssberg, Martin Jern, Jenny JĂ€gerfeld, Sara Ohlsson, Ingrid Olsson, och Jessica Schiefauer.
Serie: –
SprÄk: Svenska
Originalets sprÄk: Svenska
Förlag: Gilla böcker (E-bok)
Sidor: 245

Handling: Tio författare. Tio noveller. Tio heta situationer.

Omdöme: NÀr jag först hittade den hÀr novellsamlingen drogs jag till att det var nÄgra författare som jag kÀnde till och efter att lÀst lite om den sÄ vart jag intresserad. Jag var dock inte riktigt förbered pÄ vad som skulle vÀnta mig. Jag trodde att det skulle vara tio stycken noveller om olika kÀrlekshistorier och i nÄgot fall var det det ocksÄ men vissa var ganska grova och helt utan det dÀr romantiska som jag tycker behövs för att en erotisk berÀttelse ska fungera. Den hÀr novellsamlingen skulle jag sÀga passar vÀldigt bra för de som Àr ute efter att lÀsa nÄgot erotiskt och som klarar av scener utan romantik. Jag skulle nog dÀremot sÀga att den inte passar för nÄgon annan, speciellt inte för yngre.

InlÀgg senast uppdaterat: 14 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇