Bokrecension:Labyrinten av Mårten Sandén

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: Labyrinten
Författare: Mårten Sandén
Genre: Deckare
Handling: Lucy och Peter – två tredjedelar av deckarklubben Hemliga ögat – befinner sig på en filminspelning där de har var sin roll i storfilmen Skuggor i labyrinten. Lucys roll är stor, och Peters är… lite mindre.
Men över slottet där filmen spelas in vilar en orolig stämning. Vem är det egentligen som skickar hotbrev till den stora hollywoodstjärnan John Carling, och varför?
Det är emellertid inte särskilt lätt att ta reda på eftersom många i filmteamet uppför sig mystiskt, inte minst John Carling själv…

Den här deckaren är som deckare är mest (det betyder inget negativt!). Man förstår snabbt att den uppenbara “onda” personen inte är den skyldiga, och att den skyldiga kommer vara någon man inte misstänker i första taget.
Den är dock bra skriven, och slutet är ganska överraskande!
Det är lite jobbigt att hålla koll på alla personer i filmteamet, och det har även författaren insett, så längst fram i boken finns en lista med alla personer, och vad de jobbar med. Jättebra, tycker jag! Skulle aldrig ha kunnat hålla reda på allt utan den.

Betyg: Labyrinten får 3 1/2 av 5 möjliga 

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇