Bokrecensioner:Sommar för evigt att Jenny Han

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: Sommar för evigt
Författare: Jenny Han
Genre: Ungdom, kärlek
Antal sidor: 270
Utgiven: Maj 2012, pocket maj 2013
Förlag: Ponto Pocket (tack för recex!)

Belly har slutligen valt mellan sina två barndomskärlekar och kommit fram till  att  det är Jermiah hon älskar. När de varit tilsammans i två år bekänner han  att han  varit otrogen. Belly väljer att förlåta men vet inte hur hon ska kunna  lita på  honom i fortsättningen. Men Jermiah har lösningen, han ber henne  gifta sig med  honom.


 Belly är alltså 19 år och ska gifta sig. Redan där känns det lite motsägelsefullt,  för jag upplever inte henne som en person som skulle fatta ett sådant beslut,  Jag tycker bara att hela idéen är skev. Man kan inte riktigt identifiera sig i  Belly  längre, vilket genast gör henne mycket plattare som karaktär och sänker betyget.Men, jag kan ju inte ungå att gilla serien ändå. Många övriga problem och situationer känns oerhört verkliga. Det är mysig och somrig läsning – om än inte riktigt lika somrig som de föregående delarna.


Betyg: 3/5

Inlägg senast uppdaterat: 14 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇