Bokrecensioner:Magikerns hus av William Corlett

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Den hemliga trappan (Serien heter Magikerns hus)
Författare: William Corlett
Genre: Fantasy

Handling: De tre syskonen William, Mary och Alice Constants förĂ€ldrar Ă€r nere i Afrika under jullovet, och barnen ska tillbringa lovet hos sin morbror Jack och hans fru i det ensliga Gyllene Huset. Alice gillar inte Jack’s sambo Phoebe, som dessutom Ă€r vegeterian och iprincip bara Ă€ter grönsaker.Snart börjar det hĂ€nda konstiga saker det otroligt gamla huset, och syskonen Constant kan inte hundra sig frĂ„n att ta reda pĂ„ varför. Kanske blir det lĂ€ttare nĂ€r Jack hittar en mystisk bok om huset?
NĂ€r man tittar pĂ„ omslaget till “Den hemliga trappan” ser det ut som en vĂ€ldigt vanlig fantasybok, kanske lite klassisk, men den hĂ€r Ă€r överraskande bra. Det hĂ€nder saker hela tiden!
Den Àr ganska tjock, 263 sidor om jag inte minns fel, och den kÀnns varken för lÄng eller för kort. Vill man lÀsa mer sÄ finns det tre andra böcker i serien, det hÀr Àr den första.
Det Ă€r inget avancerat sprĂ„k, och det Ă€r en vĂ€ldigt “lĂ€tt” bok att lĂ€sa, inget tungt, man bara lĂ€ser pĂ„ sĂ„ att sĂ€ga.

Betyg: Den var riktigt bra, en 5:a! Kan starkt rekommendera den för bĂ„de tjejer och killar 🙂

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇