Bokrecensioner: Sommaren jag blev vacker

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

MÄnga av er har nog hunnit lÀsa Sommaren jag blev vacker före mig, detta var ju en av dessa böcker de flesta kastade sig över nÀr sommarlovet började. I vÄras var det en av sommarböckerna som jag lÀngtade efter mest, men jag har inte haft tid att lÀsa den förrÀn nu.
Synd Àr det, för det Àr en RIKTIG sommarbok. Galet mycket sommar, galet mycket sol och galet mycket kÀrlek.

Handlingen Àr verkligen fin. Varje sommarlov har Bellys familj bott hos deras vÀnner i deras sommarstuga. VÀnnerna har tvÄ söner, Jeremiah och Conrad. Bellys hjÀrta har alltid tillhört Conrad, men han har aldrig kÀnt detsamma för henne. Denna sommaren har Belly tröttnat pÄ att sukta efter Conrad, istÀllet trÀffar hon Cam, en av fÄ som la mÀrke till henne redan innan hon blev vacker. Men saker börjar förÀndras i sommarstugan, först förstÄr inte Belly vad som hÀnder, men snart börjar hon inse att deras idyllsomrar kanske Àr slut för alltid.

Sommaren jag blev vacker Àr framförallt mysig. Jag gillade först inte att kapitlen vÀxlar mellan nutid och tidigare somrar men sedan började jag gilla det, för de tidigare somrarna var mist lika spÀnnande som denna. SjÀlvklar Àr jag nyfiken pÄ fortsÀttningarna i serien och vad de kommer handla om. Lite har jag snappat upp om att de kommer handla om sommaren dÀrefter och tillbakablickarna kommer handla om vad som hÀnt under Äret. Men jag Àr ÀndÄ lite skeptisk Àven om det lÄter toppen, slutet var ju perfekt!
Skrivet av Elin
Kategorier: 14-, 14+, Hemligheter, KÀrlek, Skilda förÀldrar, Svartsjuka, VÀnskap

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇