Bokrecensioner: Naomi och Ely

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Författarna Rachel Cohn och David Levithans samarbeten blir alltid lika lyckade. Först var det Nick och Norahs oÀndliga spellista (som blev film och allt), sedan Naomi och Elys kyssförbudslista, och nu Dash och Lilys utmaningsbok som precis har översatts pÄ svenska! Jag har nyss lÀst ut kyssförbudslistan som handlar om bÀsta kompisarna Naomi och Ely. Naomi Àr alla killars drömtjej men det finns bara en kille hon vill vara med, Ely. Ely Àr alla killars drömkille och helt igenom gay, nÀr han blir kÀr i Naomis kille Bruce brakar allt samman. 

Det Ă€r en annorlunda bok. Framförallt för att Naomi och Ely Ă€r vĂ€ldigt extrema karaktĂ€rer. Trots det kĂ€nns boken Ă€ndĂ„ trovĂ€rdig. BĂ„da Ă€r riktiga drama queens som leker med andras kĂ€nslor. Men genom att man fĂ„r följa dem genom olika perspektiv förstĂ„r man snart att de inte Ă€r sĂ„ ytliga som man kan tro. För att vara Ă€rlig Ă€lskar jag dem! De Ă€r otroligt hĂ€rliga och boken Ă€r vĂ€ldigt underhĂ„llande. En bli-glad-bok, en bli-kĂ€r-bok, en
 Ă€h lĂ€s den bara! 

Skrivet av Elin Kategorier: HomosexualitetKĂ€rlekVĂ€nskap

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇