Bokrecensioner: Levande död i Dallas

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

När en vampyr försvinner i Dallas hyr Eric ut Sookie till vampyrerna. Men aldrig trodde hon att hennes tankeläsande skulle försätta henne i en sån farlig situation. Väl i Dallas visar det sig att en religiös, vampyrhatande, sekt ligger bakom kidnappningen. När vampyrerna inte bara vill använda sig av Sookies tankeläsande utan dessutom drar med henne i en farlig räddningsexpedition råkar Sookie riktigt illa ut.

Till skillnad från ettan tycker jag denna hade lite mer sting. För precis som i tv-serien börjar jag tröttna på Bill och Sookies relation som känns lite tråkig. I Levande död i Dallas blir Sookie lite mer oberoende i sin vampyrpojkvän och allt mer självsäker i vampyrernas värld. Jag märkte att True blood passar perfekt på lov när man kan ligga och sträckläsa utan att få dåligt samvete. Ska försöka tugga i mig trean så snart som möjligt, helst innan tredje säsongen börjar på tv. Och det gör den förhoppningsvis snart!

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇