Bokrecensioner: Ingen höjdare

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

När Nora bryter upp med Patch börjar han istället dejta hennes värsta fiende, Marcie. Men Nora kan inte lämna Patch bakom sig. Konstiga saker börjar hända i hennes liv och snart börjar hon misstänka att någon vill henne illa. När hon en dag får ett anonymt medelande med ledtrådar om hennes fars mördare börjar hon snoka. Och ju mer hon snokar desto klarare börjar det gå upp för henne att hennes fars mördare är Patch.

Om jag fick beskriva den här boken med ett ord skulle det bli: Rörig! Författaren har verkligen försökt krångla till berättelsen och många scener kändes väldigt otydliga. Det var först mot slutet som boken blev bättre. Men den sista sidan gjorde mig bara frustrerad, den fick mig i sista stunden att vilja läsa trean trots att jag inte alls gillade tvåan. Skickligt, men kanske ett lite väl desperat trick.

Nepp, berättelsen höll inte hela vägen ut. Ettans handling kom tillbaka till mig när jag började läsa och jag kan klart säga att ettan är bättre än tvåan. Men jag erkänner: Det var spännande ibland. Underhållning för stunden, men that”s it.Skrivet av Elin Kategorier: Dark-RomanceKärlekÄnglar

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇