Bokrecensioner: En efterlängtad uppföljare!

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

När jag läste Rubinröd i höstas var det som att befinna sig i en dröm. Tidsresor, kärlek, hemliga sällskap och mystik i alla dess former. När jag läste Safirblå fick jag samma känsla av att bara vilja ha mer. Kerstin Giers trilogi är en riktig boost för läslusten!

I Safirblå fortsätter Gwendolyn sitt äventyr som tidsresenär. När hon möter sin morfar i det förflutna blir hon nyfiken på att ta reda på mer om det hemliga sällskapet. Samtidigt smids planer och konspirationer runt omkring och hon kan inte längre veta vem hon kan lita på.

Blandningen av humor, spänning och dramatik gör berättelsen helt oemotståndlig! Precis som jag hoppats på var boken längre än Rubinröd och så full av händelser att det aldrig blev tråkigt. Det underhållande språket kändes väldigt typsikt Gwendolyn och satte en personlig touch. Safirblå fick mig gång på gång att skratta, gråta och kasta händerna för ögonen i panik. Det var länge sedan en bok fångade mig på samma sätt!

Boken har också blivit film!
Skrivet av Elin
Kategorier: Elins Favoriter, Fantasy, Kärlek

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇