Bokrecension: “Vill ha den själv”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Vill ha den själv
Författare: Malin Linneroth
Illustratör: Lisa Moroni
Bokförlag: Alfabeta
Ålder (vad jag tycker): Från ca 3 år
Antal sidor: 28 sidor
ISBN: 9789150120417
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 4.17
Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!


Baksidestext
Signe ska på kalas till Luna och köper världens finaste enhörning i present. Men den trivs väldigt bra hos Signe. Måste hon ge bort den?

Vad tycker jag?Jag gillar verkligen boken! Den är fin och det är en känsla många barn (och kanske vuxna också för den delen) kan känna igen sig i. Kompisarna har finare leksaker, eller att kompisen på kalas får jättefina presenter. Jag gillar illustrationerna, det är mycket att titta på och har många detaljer. Det är ett bra språk och enkel att förstå. Jag gillar att den är så lätt att känna igen sig i. Det är lätt att relatera.
Jag gillar att boken inte är så lång. Den är alldeles lagom! När jag jobbar (jag är vikarie på olika förskolor) har jag märkt att en bok med 36 sidor, som många barnböcker är, ibland blir för långa. Jag tror att majoriteten av barnen på förskolorna tycker att denna är lagom lång. Dels hur mycket text det är på sidorna, och dels hur lång boken är.
En bok att känna igen sig i!

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇