Bokrecension: Underhållande till max

Beräknad lästid: < 1 minut ⏳

En shoppaholics bekännelser är en bok där pinsamheterna aldrig tar slut. Rebecka Bloomwood jobbar på en finanstidning där hon får dåligt betalt. Hon har ingen pojkvänn och inga riktiga intressen förutom att shoppa. Att shoppa är hennes stora passion. Hon kan inte sluta. När hon i ett halvår har brutit benet, haft en rad olika sjukdomar, tappat telefonen i marken och mycket annat för att undkomma banken inser hon att hon endast har två val.
Att skära ner på utgifterna eller öka inkomsterna.Man kan verkligen inte sluta skratta.Jag har inte sett filmen ännu (tänkte nämligen läsa boken innan) men jag kommer definitivt se den när den kommer på DVD. En shoppaholics bekännelser är en bok fylld med pinsamheter, skratt och kärlek. Går att jämföra med Bridget Jones dagbok eller En prinsessas dagbok som bådaär så pinsamma att man bara vill blunda.Skrivet av Elin Kategorier: 14+KärlekPinsamtUnderhållningVänskap

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇