Bokrecension: Synda

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: “Synda”
Originalets titel: “Seven Years to Sin”
Författare: Sylvia Day
Antal sidor: 301
Förlag: Bookmark Förlag
CopyrightÄr: 2011

Baksidetext:
Jessica Tarley Àr en stark och modern lady i det tidiga 1800-talets England. En mÀttad sommarnatt, bara timmar före hennes eget bröllop, bevittnar hon av en tillfÀllighet hur den skandalöse Alistair Caulfield sÀljer sin kropp för pengar.

NĂ€r Jessica efter sju passionslösa Ă€ktenskapsĂ„r och som nybliven Ă€nka stiger ombord pĂ„ Alistair Caulfields skepp för en resa över Atlanten blir det början till en bĂ„de mĂ€rklig och mĂ€ktig relation. Hon Ă€r en ung kvinna som vĂ„gar trotsa samhĂ€llets förvĂ€ntningar genom att leva ut sin lĂ€ngtan, och upptĂ€cker pĂ„ sĂ„ vis en ny sida av livet – och av sig sjĂ€lv.

Mitt omdöme:
“Synda” Ă€r en överraskande vĂ€lskriven historia och handlingen ovĂ€ntat bra. Jag fĂ„r nog erkĂ€nna att jag hade vĂ€ntat mig en riktigt billig, sliskig historia utan egentlig handling, men blev positivt överraskad. Det rör sig pĂ„ inga vis om nĂ„got litterĂ€rt mĂ€sterverk eller en roman som jag för alltid kommer att minnas, men den bjuder pĂ„ skön avkoppling för stunden, och ibland mĂ„ste det inte vara mer Ă€n sĂ„.

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇