Bokrecension: Starcrossed

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Helena har alltid kÀnt att hon inte passar in. Hon Àr onormalt snabb i löpning och vacker som en gud vilket inte Àr till fördel för hennes sjukliga blyghet. NÀr skolÄret börjar talar alla om den nya familjen Delos som flyttat dit. Men nÀr Helena fÄr se sonen Lucas Delos för första gÄngen upplever hon ett hat sÄ starkt att hon försöker döda honom inför hela skolan, bokstavligt. Efter det börjar hon drömma mardrömmar och vakna upp med smutsiga och blodiga fötter. NÀr en mystisk kvinna försöker skada henne kan hon inte lÀngre förneka att det Àr nÄgot speciellt med henne. För att fÄ svaren mÄste hon vÀnda sig till den person som Àr precis som henne sjÀlv, den personen som hon hatar mest av alla, Lucas Delos.

“Helena” Ă€r en strĂ€cklĂ€sare. Historien blev bara bĂ€ttre och bĂ€ttre ju lĂ€ngre jag lĂ€ste och jag kunde inte sluta. I början var jag lite skeptisk till de grekiska gudarna men det visade sig vara det bĂ€sta. Inget blodsugande, biande eller dödande bara coola övernaturliga superkrafter.

Att familjen Delos var en exakt kopia av familjen Cullen förstörde mest trots att jag gillade familjen Delos. Historien Ă€r oorginell (ocksĂ„ pinsamt lik Twilight) och sprĂ„ket sĂ„dĂ€r. ÄndĂ„ Ă€r det en sĂ„dan historia man inte kan lĂ„ta bli att Ă€lska. Har du höga krav sĂ„ Ă€r det hĂ€r inget för dig, men Ă€r du ett Twilight-fan/Paranomal Romance-Ă€lskare Go for it!Skrivet av Elin Kategorier: 14-14+Dark-RomanceKĂ€rlek

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇