Bokrecension: Sekreteraren

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Jag har lÀst Renée Knights roman Sekreteraren. Det handlar om Christine Butcher som börjar arbeta som personlig sekreterare Ät Mina Appleton. Christine inser genast att det krÀvs att hon Àr lojal mot sin arbetsgivare, fullstÀndigt lojal och med fullstÀndig diskretion. Detta kommer att pÄverka Christines eget liv. Vi möter henne nÀr hon har dragit sig undan frÄn vÀrlden för ett tag och bestÀmmer sig för att reda ut hur saker och ting har varit och vad som egentligen hÀnde. I nÀstan 20 Är har Christine varit ett tyst vittne till allt som skett i Minas liv, hon har bevarat alla hemligheter, hon har varit liksom osynlig, sÄ att folk har glömt att hon Àr dÀr. Det Àr lÀtt att underskatta en sÄdan person. Det Àr farligt ocksÄ, vilket ska komma att visa sig.

Handlingen börjar bra, men tempot saktar in ganska snabbt och handlingen blir segdragen. Sedan tas tempot upp igen i slutet. Denna roman kategoriserades som en thriller, men i sÄ fall Àr det en vÀldigt mjÀkig sÄdan! Ideén Àr bra, men Knight har inte anvÀnt sig av hela dess potential, tyvÀrr.

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇