Bokrecension: Recension “Troll, älvor, vättar och andra mystiska väsen”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

BaksidestextVill du veta hur man gör för att få en tomte att flytta in, hur du skyddar dig mot trollen, varför man aldrig skall reta en älva eller skratta åt en höna, vem skogsfrun är och hur du hittar gömda skatter? Då är det här den rätta boken för dig! Följ med till en förtrollad värld, fylld av väsen och spännande berättelser…
Vad tycker jag?Jag tycker boken är ganska bra! Jag kan tänka mig att barn som vill lära sig mer om väsen kommer gilla den här boken. Jag tycker att det är lite för kort skrivet om varje väsen men det är samtidigt väldigt mycket information på lite text. Jag gillar Toras sätt att förklara, hon gör det både som en saga och fakta. Det gillade jag väldigt mycket. Jag skulle verkligen rekommendera denna bok till barn som vill lära sig eller undersöka väsen. Bilderna är också väldigt fina, det är foton och jag tycker det passar väldigt bra till boken.

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇