Bokrecension: Recension “Titta, hitta och räkna med oss”

Beräknad lästid: < 1 minut ⏳

Titta, hitta och räkna med ossFörfattare: Carina JanssonIllustratör: Carina JanssonBokförlag: Idus förlagÅlder (vad jag tycker): Från ca 3 årAntal sidor: 36 sidorISBN: 9789175779133Finns hos: Adlibris /BokusGoodreads-betyg: 4.00Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

BaksidestextRäkna till tolv med drakar, häxor och loppor. Korvar, grodor och gräshoppor. Här finns krokodiler, kråkor och flygande ballonger. Snögubbar, sniglar och hus som går i kalsonger.Kom och titta, hitta och räkna med oss.
Vad tycker jag?Jag tycker boken är bra! Det är roligt att författaren fått med så mycket. Räkna till tolv och hitta roliga saker i bilderna och mycket mer. Jag gillar att den är på rim. Det negativa är att det inte finns så mycket sammanhang mellan sidorna. Det känns lite som att det är en ny bok på varje sida. Jag gillar bokens helhet men det kunde varit mer sammanhängande.

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇