Bokrecension: Recension “Till alla killar jag har gillat”

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Till alla killar jag har gillat
Författare: Jenny Han
Bokförlag: Lavender Lit
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 12 Ă„r
Antal sidor: 361 sidor
ISBN: 9789187879364
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 4.17
Recensionsexemplar: Nej!

Baksidestext
I sitt rum har sextonÄriga Lara Jean en hattask full med kÀrleksbrev. Det Àr inte kÀrleksbrev som hon har fÄtt, utan som hon har skrivit sjÀlv. Hon har skrivit ett för varje kille hon har varit kÀr i, fem stycken totalt. I sina brev kan hon ösa ur sig alla sina kÀnslor, men det Àr inte meningen att nÄgon annan ska fÄ se dem. Breven Àr bara till för henne. Men sÄ en dag Àr de borta. Postade. Och alla killar som Lara Jean nÄgonsin har gillat fÄr reda pÄ hur hon kÀnner. Det vÀrsta Àr att en av dem Àr hennes storasysters före detta pojkvÀn. Helt plötsligt Àr Lara Jeans kÀrleksliv, som tidigare bara existerade i fantasin, helt utom kontroll.

Vad tycker jag?
Jag gillar boken! Den Àr mysig och jag gillar alla roliga och tokiga saker som hÀnder. Jag tycker om Lara Jean som karaktÀr och hennes tankar och kÀnslor.
Jag tycker att boken Àr lite för vanlig. Det kÀnns som jag redan har lÀst boken, Àven om jag inte gjort det. Jag tycker egentligen att alla contemporary Àr ganska lika. Det Àr nÄgot jag kan störa mig pÄ. Jag tycker ÀndÄ om att lÀsa feelgood och contemporary men i lagom dos.
Till alla killar jag har gillat Àr ÀndÄ inte jÀttelik andra böcker. Det gör att betyget höjs. Det Àr en rolig och udda handling och jag gillar att lÀsa om allt tokigt som hÀnder.
Nu var det ganska lÀnge sedan jag lÀste en bok i stil med denna och dÄ blev den bÀttre eftersom jag som sagt inte vill ha böcker i denna genre för tÀtt.
Jag gillar Àven kÀrleksdramat i boken. Det Àr vÀldigt underhÄllande att lÀsa om!
Det Àr en bra bok och jag gillar Hans sÀtt at beskriva och hon gör det pÄ ett roligt sÀtt!
Jag vill lÀsa de tvÄ resterande böckerna i serien, men med lagom mellanrum!

Tre sammanfattande ord:
Mysig, tokig och underhÄllande!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇