Bokrecension: Recension “Poirots jul”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Poirots julFörfattare: Agatha ChristieBokförlag: Bookmark förlagÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„rAntal sidor: 272 sidorISBN: 9789175471679
Finns hos:
Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 3.94Recensionsexemplar: Nej!

BaksidestextDen Äldrade miljonÀren Simeon Lee har tre vuxna söner. Alla lika försummade som fyllda av hat mot varandra och sin far. VÀl medveten om detta finner Simeon en sadistisk tillfredsstÀllelse i att samla den dysfunktionella familjen för att fira jul tillsammans. Fast i sin rullstol Àgnar han högtiden Ät att utdela trakasserier och det rÄder ingen brist pÄ konflikter i familjen. Men nÀr Simeon hittas ihjÀlslagen gÄr ÀndÄ ingenting ihop.
FrÄn sitt stilla julfirande kallas Hercule Poirot till familjen Lees gods. Allt efter som han lÀgger ihop bitarna i mysteriet nystas fler mörka hemligheter upp Àn vad familjen skulle önska.

Vad tycker jag?
Jag gillar verkligen boken! Jag trodde inte att jag skulle gilla denna bok eftersom det Ă€r en deckare, men jag ville ge det ett försök för att “man ska” ha lĂ€st nĂ„gon Agatha Christe-bok nĂ„gon gĂ„ng i livet. Jag Ă€lskar verkligen att den Ă€r spĂ€nnande och klurig. Jag trodde jag hade klurat ut vem mördaren var, men icke. Jag gillar att boken inte Ă€r lĂ€skig pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att det inte Ă€r ingĂ„ende detaljer pĂ„ mordplatsen eller blodigt. Jag tycker verkligen om sĂ€ttet den Ă€r skriven pĂ„. 
Jag tror Agatha Christie kommer bli en av mina favoritförfattare vad det gÀller klassiker!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇