Bokrecension: Recension “Miss Li flyttar in”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Miss Li flyttar in
Författare: Yvonne Granqvist Schultz
Illustratör: Cecilia Sand
Bokförlag: Grantz förlag
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 3 Ă„r
Antal sidor: 32 sidor
ISBN: 9789151914978
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.00

Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

Baksidestext
En dag nÀr farmor ska gÄ ut frÄn tvÀttstugan kommer en liten katt och snor sig kring hennes ben. Farmor kan inte ta ett endaste steg. Vad Àr det för en katt? Farmor ringer farfar om hjÀlp. Han springer ner för trappan i ett huj. Katten följer efter dem hem och sedan Àr det som om den aldrig tÀnker gÄ dÀrifrÄn igen. Den har flyttat in. Men vems Àr katten? Farmor och farfar gÄr till polisstationen och sÀger att de har hittat en katt med yvig svans. En dag ringer en dam som sÀger att det Àr hennes katt. Farmors ben blir som spagetti. Vad ska hÀnda nu? Miss Li flyttar in Àr en berÀttelse som nÀstan Àr alldeles sann. Det finns en katt pÄ riktigt som en dag flyttade in hos en farmor och en farfar. Just den farmorn har skrivit den hÀr boken.

Vad tycker jag?
Jag tycker boken Àr ganska bra. Jag gillar att den handlar om en bortsprungen katt som flyttar in. Jag gillar inte riktigt hur den Àr skriven och det gÄr ganska fort framÄt. Det kÀnns som att författaren inte bearbetat texten tillrÀckligt tyvÀrr. Men handlingen Àr rolig och annorlunda. Jag tycker illustrationerna Àr jÀttefina!
Jag Ă€r kluven till vad boken fĂ„r för betyg eftersom jag gillar handlingen men inte sprĂ„ket


InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇