Bokrecension: Recension “Iggy 4-ever”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Iggy 4-ever
Författare: Hanna Gustavsson
Illustratör: Hanna Gustavsson
Bokförlag: Ordfront Galago
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„r
Antal sidor: 216 sidor
ISBN: 9789177750703
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.66
Recensionsexemplar: Ja! Tack sÄ mycket!

Baksidestext
Iggy gÄr i Ättan och hatar sitt liv i största allmÀnhet. Skolan Àr trÄkig, killarna Àr störiga och stÀmningen mellan henne och bÀstisen Julle blir allt mer irriterad. Till rÄga pÄ allt gÄr Iggys mobiltelefon sönder.
NÀr sÄ Iggy och Julle blir kompisar med gÀng i nian kÀnns allt nytt och spÀnnande, men nya konflikter blossar upp. Utan vare sig smartphone eller pengar mÄste Iggy hitta en vÀg ut ur sin ökande frustration över omstÀndigheter hon inte kan pÄverka.

Vad tycker jag?
Jag tycker boken Ă€r bra! Den Ă€r vĂ€ldigt igenkĂ€nnande och jag tycker att Iggy Ă€r en normal tonĂ„ring och har vanliga kĂ€nslor som en tonĂ„ring brottas med. Jag gillar att Iggy Ă€r just en “vanlig” tonĂ„ring med problem och utanförskap. Jag gillar Ă€ven tecknarstilen vĂ€ldigt mycket!
Jag Àr alltid lite kluven nÀr jag lÀser serieböcker vad jag egentligen tycker. Men jag tror jag börjar gilla serieromaner mer och mer. Kanske tack vare denna bok som Àr sÄ bra och viktig!
Jag missuppfattade att detta var den andra boken om Iggy men det gjorde inte sÄ mycket att lÀsa denna först. Jag har ju i och för sig inte lÀst den första Ànnu men efter att bara ha lÀst denna gjorde det inget!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇