Bokrecension: Recension “Högt flyger fåglarna”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Högt flyger fåglarnaFörfattare: Linnea DunérBokförlag: Humle FörlagÅlder (vad jag tycker): Från ca 15 årAntal sidor: 425 sidorISBN: 9789198398502Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 4.38Recensionsexemplar: Ja! Tack så mycket!

Varning för eventuella spoilers!
BaksidestextAndra delen i trilogin om systrarna Dalin! Ett år har passerat utan något livstecken från Ulv, men Inez kan inte släppa tanken på att få se honom igen. Elsa tvivlar på att han ens är vid liv och vill hjälpa sin syster att gå vidare. Hon inser att vad som än har hänt måste Inez få veta det. Men hur?
Sedan förra sommarens händelser är det många i staden som ser ner på Inez och Elsa. Gertrud, som är mån om sitt anseende, tonar ner umgänget med systrarna. Men när hon får en chans att bistå dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon därmed sätter hela sin tillvaro på spel. Även Inez och Elsa balanserar på slak lina när de utan mer än en vag ledtråd ger sig av från hemorten för att söka den förrymda fången.

Vad tycker jag?
Jag gillar verkligen boken! Den har ett väldigt bra språk och handlingen är mysig och lite spännande. Inte läskigt spännande, utan mer hur det ska gå. Jag vill läsa nästa sida hela tiden. Jag tycker det är en väldigt bra fortsättning på första boken. Som jag skrev i den första recensionen är denna genre en helt ny värld för mig. Men jag gillar den!
Jag gillar verkligen att det är en ganska enkel handling. Det gör att det inte är så krångligt att läsa.
En riktigt bra fortsättning!

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇