Bokrecension: Recension “Flugfiskarens dotter”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Flugfiskarens dotterFörfattare: TherĂ©ze IngmarsonBokförlag: Hoi förlagÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„rAntal sidor: 268 sidorISBN: 9789175579603Finns hos: Adlibris (e-bok) /Bokus (e-bok)Goodreads-betyg: 3.36Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

BaksidestextFastighetsmĂ€klaren Sophie lĂ€mnar vĂ€stkusten över sommaren för att förverkliga sin avlidne pappas dröm om att bygga en timmerstuga pĂ„ tomten djupt inne i Älvdalens skogar. Men den lugna sommar med tid för eftertanke som hon hoppats pĂ„ verkar vara nĂ„got hon fĂ„r klara sig utan.
BarndomsvÀnnen Christer bor kanske lite för nÀra och sÀtter möjligen igÄng lite för mycket kÀnslor inom Sophie, kÀnslor som hon varken vill ha eller har tid med. Exet Stefan spökar bÄde i tankar och via oönskade och allt mer obehagliga meddelanden.
En okÀnd bil kör omkring pÄ vÀgarna runt byn, dolda relationer med dramatiska konsekvenser avslöjas hos invÄnarna, och ett spontanköp av en missanpassad hÀst gör inte vardagen enklare. Det Àr tur att hon har Ingemar, mannen vid bron, som har en förmÄga att dyka upp nÀr Sophie behöver det som bÀst.
Vad tycker jag?SÄ bra!!! Jag Àlskar den hÀr boken! Den Àr lite spÀnnande, mysig och vÀlskriven. Jag tycker om författarens sÀtt att beskriva olika personer och miljöbeskrivningarna, det Àr som att vara dÀr. Det Àr en underbar feelgood-bok med nÄgon som jagar Sophie, vilket gör att den Àr lite spÀnnande. En perfekt sommarbok att ta med till stranden eller sommarstugan. Jag gillar verkligen Sophie som huvudkaraktÀr och allt runt omkring henne. SvÄrt att inte hylla den nog!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇