Bokrecension: Recension “Femte dagen”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Femte dagen
Författare: Ulrika Amador
Bokförlag: Marwa förlag
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 12 Ă„r
Antal sidor: 194 sidor
ISBN: 9789163940064
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 4.15
Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

Baksidestext
NÀr hon ÄterfÄr medvetandet efter en svÄr olycka upptÀcker Ylvette att hon lever tre olika liv, i tre olika tidsperioder. MÀnniskorna omkring henne vet inget om detta, trots att flera av dem förekommer i samtliga av hennes tre liv. Allt tyder pÄ att de olyckor hon rÄkat ut för inte alls Àr olyckor, utan att alla hennes liv Àr i fara. Men varför? Vem vill se henne död?
Hon inser snart att det finns en gemensam nÀmnare för de tre liven. NÄgot som hotar inte bara hennes existens utan mÀktiga fienders trossystem. Kan hon anvÀnda sina olika liv för att lÀmna ledtrÄdar eller varna sig sjÀlv, innan det Àr försent?

Vad tycker jag?
Jag tycker om boken vÀldigt mycket! Den Àr verkligen spÀnnande och jag Àlskar verkligen att det vÀxlar och hoppar mellan olika tidsepoker. Jag gillar hur det vÀvs ihop och att alla Ylvettes liv pÄ nÄgot vis hÀnger ihop. Jag gillar verkligen författarens sÀtt att berÀtta och hur beskrivande allt Àr. Det blir inte för lÄngdraget fast författaren fÄr med vÀldigt mycket. Jag Àlskar verkligen boken! Jag kan nÀstan sÀga redan nu att denna kommer kvala in pÄ topp tio 2020. Jag vill egentligen skriva mycket mer, men eftersom jag alltid Àr sÄ rÀdd för att spoila sÄ struntar jag i att skriva mer. Jag skriver bara att den Àr fantastisk och att alla borde lÀsa den!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇