Bokrecension: Recension “Elin och Emma på tidsresa”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Information om boken från Min Bästa Bok
De två störtsköna huvudpersonerna i denna personliga barnbok är uppfinningsrika. En dag bestämmer de sig för att bygga ett tidsreseskepp och resa ut på det stora oändliga tidshavet för att uppleva forntiden! Och med lite hjälp från en magisk flaska och massor av fantasi, dröjer det inte länge förrän ett magiskt tidsreseskepp ser dagens ljus.
Tidsresan bjuder på många spännande upplevelser för de två huvudpersonerna. Under istiden kommer barnen förvånansvärt nära de stora mammutarna och upplever hur istidens barn bor och lever. Under vikingatiden hamnar de ombord på ett vikingaskepp där vikingarna lyckligtvis visar sig från sin bästa sida. Under medeltiden har en riddarturnering precis börjat och barnen hjälper till i stallet under turneringen. Sista stoppet är industrialiseringen, där barnen skovlar kol på ett ångande ånglok som ska hållas igång för att slå ett rekord. Det är med andra ord fart och spänning i denna spännande personliga barnbok om en tidsresa!

Vad tycker jag?
Jag gillar verkligen boken! Den är fantasifull och jag gillar att huvudpersonerna reser till olika tidsåldrar. Jag tycker om språket och illustrationerna är så fina! Det enda jag störde mig på var att det var lite särskrivningar. 
Jag älskar konceptet med Min Bästa Bok. Att välja sina egna huvudkaraktärer, städer och handling. Jag gillar verkligen att man kan välja så mycket olika funktioner som hårfärg, hudfärg och ort. En så personlig bok kan ingen motstå att läsa!

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇