Bokrecension: Recension “Drakjakten”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Drakjakten
Författare: Suzanne Mortensen
Illustratör: Andrea Femerstrand
Bokförlag: B Wahlströms
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 6 Ă„r
Antal sidor: 111 sidor
ISBN: 9789132202490
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.38
Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

BaksidestextJakob önskar sig ett husdjur, men inte vilket djur som helst – en drake ska det vara! NĂ€r han fĂ„r en leksaksdrake i present blir han först besviken. Men sĂ„ upptĂ€cker Jakob att presenten Ă€r magisk. Den Ă€r ingen plastfigur som bara stĂ„r och glor i bokhyllan, utan en livs levande drake som Ă€ter kaktusar och kan prata. Snart Ă€r Jakob och hans bĂ€sta vĂ€n Isabella mitt uppe i en spĂ€nnande jakt pĂ„ ett stulet drakĂ€gg.

Vad tycker jag?
Jag gillar boken! Den Àr rolig och jag gillar att det handlar om en levande drake. Jag gillar att boken Àr rolig, men Àven om svek av vuxna och kompisrelationer. Jag tycker om Drakbard och historien om honom och drakarnas land. Den Àr lite spÀnnande och lite lÀskig nÀr de blir inlÄsta i cirkusvagnen. Jag gillar illustrationerna som Àr i boken, det Àr inte sÄ mÄnga men de som Àr med Àr vÀldigt fina. Jag tycker om att Drakbard Àr en plastleksak i början och förvandlar sig. Det Àr en rolig detalj!
En spÀnnande bok för nybörjarlÀsaren!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇